فعالیتهای مهم واحد بهداشت محیط شوشتر در سه ماهه دوم سال جاری
به گزارش سفیرشوشتر، مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت ، فعالیتهای مهم واحد بهداشت محیط را در سه ماهه دوم سال جاری اعلام نمود : ۱-تعداد ۳۹۷۲ مورد بازدید از مراکز تهیه توزیع مواد غذایی ۲-معرفی ۲۹مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به تعزیرات حکومتی ۳-پلمپ ۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف ۴-نمونه
به گزارش سفیرشوشتر، مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت ، فعالیتهای مهم واحد بهداشت محیط را در سه ماهه دوم سال جاری اعلام نمود :
۱-تعداد ۳۹۷۲ مورد بازدید از مراکز تهیه توزیع مواد غذایی
۲-معرفی ۲۹مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به تعزیرات حکومتی
۳-پلمپ ۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف
۴-نمونه برداری ۷۱ مورد مواد غذایی در سطح عرضه جهت آزمایشات شیمیایی و میکروبی
۵-معدومی (۳۹۷کیلو گرم ) مواد غذایی فاسد شدنی
۶-نمونه برداری ۵۱ مورد نان تولیدی نانوایی ها به منظور کنترل جوش شیرین
۷- صدور ۸۵ مورد اخطاریه بهداشتی برای متصدیان متخلف مواد غذایی
۸-صدور ۸۱ مورد اخطاریه بهداشتی برای افرادی که با دفع غیر بهداشتی مواد زائد موجب آلودگی محیط روستاها شدند
۹-به منظور کنترل کیفی ( شیمیایی و میکروبی ) آب شرب شهری و روستایی تعداد ۳۳۴ مورد نمونه برداری و آنالیز آب انجام شد
۱۰-تعداد ۸۸۳۵ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی شهری و روستایی
۱۱-تشکیل ۵ جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در شهر شوشتر ، گوریه و شرافت
۱۲-معرفی۲۰ مورد تخلف بهداشتی طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده۱۴ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی به دادستان شهرستان
برچسب ها :شوشتر،سفیر شوشتر،فریدون فرهادی،علوم پزشکی شوشتر،معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر، ، مهندس فریدون فرهادی ، ، واحد بهداشت محیط شوشتر،
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱