مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان خبر داد؛
آغاز به کار هنرستان هنرهای زیبای شوشتر از ابتدای مهرماه

مجید منادی اظهار کرد: باتوجه به درخواست های مکرر مردمی و پیگیری انجام شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز شروع فعالیت هنرستان هنرهای زیبا در شوشتر صادر و ثبت نام از علاقه مندان از ۷ شهریور ماه در شوشتر آغاز خواهد شد وی ادامه داد: مجموعه فرهنگ و هنر استان با رویکرد ترویج و توسعه ی زیرساخت های فرهنگی هنری و دینی در همه ی شهرهای استان خوزستان و با نگاه تمرکز زدایی و عدم مرکز محوری موظف به توزیع عدالت در خدمت رسانی است و در این خصوص شوشتر بعنوان یکی از شهرستان های دارای ظرفیت بالای فرهنگی و هنری پس از اهواز تبدیل به دومین خاستگاه پرورش نسلی نو و پویا در عرصه های فرهنگ و هنر استان خواهد بود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان خوزستان خاطر نشان کرد : راه اندازی هنرستان هنرهای زیبا با هدف آموزش اصولی و صحیح هنر اقدامی موثر در جهت رشد و توسعه ی کمی و کیفی فرهنگ و هنر استان است که با توجه به فرصت کوتاه باقیمانده تا بازگشایی مدارس، در سال نخست ، تدریس و آموزش یک رشته(هنرهای نمایشی) برای این هنرستان در نظر گرفته شده و تلاش می شود در سال های آتی تعداد رشته ها را به تدریج برای آموزش در این هنرستان افزایش دهیم.
وی عنوان کرد : آیین افتتاحیه ی هنرستان هنرهای زیبای شوشتر با حضور مردم ، مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر همزمان با بازگشایی مدارس در شوشتر برگزار خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰