آیت الله موسوی جزایری: فقط 10 درصد از واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی خوزستان فعال اند

آیت الله موسوی جزایری گفت: از شهرک های صنعتی استان گزارشات خوبی به گوش نمی رسد. گفته می شود تنها 10 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی استان فعال هستند. به گزارش سفیر شوشتر استاندار خوزستان و معاونانش دوشنبه، 11 فروردین ماه، با حضور در بیت نماینده ولی فقیه در استان و
آیت الله موسوی جزایری گفت: از شهرک های صنعتی استان گزارشات خوبی به گوش نمی رسد. گفته می شود تنها 10 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی استان فعال هستند.
به گزارش سفیر شوشتر استاندار خوزستان و معاونانش دوشنبه، 11 فروردین ماه، با حضور در بیت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز، با وی دیدار کردند.
دکتر عبدالحسن مقتدایی در این دیدار نوروزی با تبریک به مناسبت فرارسیدن سال جدید و تسلیت ایام فاطمیه(س) گزارشی از برنامه ها و عملکرد استانداری خوزستان در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی استان را ارائه کرد.
آیت الله موسوی جزایری در ادامه این دیدار نوروزی به پاره ای از مشکلات اشاره کرد و گفت: از شهرک های صنعتی استان گزارشات خوبی به گوش نمی رسد. گفته می شود تنها 10 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی استان فعال هستند.
امام جمعه اهواز به تصویب قانون پنجره واحد برای سهولت در امر سرمایه گذاری بخش خصوصی در دولت گذشته اشاره کرد و گفت: متاسفانه این مصوبه در دوره مدیریت قبلی استان عملیاتی نشد و تاکنون نیز به آن جامه عمل پوشیده نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ابهامات و نارسایی های قانونی در امر سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان اشاره کرد و گفت: قوانین کهنه دیگر کارآیی ندارد. قوانینی که باید عصای دست ما برای سهولت در امر سرمایه گذاری باشند وبال ما شده اند.
منبع:رهیاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱