در کیانپارس اهواز؛

قاتل فراری در اهواز کشته شد

قاتل فراری در اهواز کشته شد
در جریان یک عملیات پلیسی، فرد قاتل و عامل تیراندازی در محله کیانپارس کشته شد ؛

سرهنگ حجت الله سفید پوست، جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: صبح امروز در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی تیراندازی منجر به قتل در بازار کاوه شهرستان اهواز، بلافاصله ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه مشخص شد فردی با سلاح گرم اقدام به تیراندازی منجر به قتل و مجروحیت ۲ تن از شهروندان کرد، افزود: ماموران پلیس با رصد فنی و اطلاعاتی ساعاتی پس از وقوع این جنایت محل اختفاء قاتل را در منطقه کیانپارس اهواز شناسایی و برای دستگیری آن وارد عمل شدند.

صادق جعفری چگینی، دادستان عمومی و انقلاب اهواز در خصوص حادثه مسلحانه امروز در اهواز گفت: متهم صبح امروز پس از قتل دو نفر از بستگان خود در یکی از مناطق اهواز به منزلی در منطقه کیانپارس وارد شد که متاسفانه یکی از مامورین نیروی انتظامی اهواز نیز در تلاش برای دستگیری و خروج وی از منزل، به شهادت رسید.

او ادامه داد: از همان دقایق ابتدایی، دستورات قضایی لازم برای دستگیری متهم صادر و بازپرس ویژه قتل در صحنه حاضر شده بود.

دادستان عمومی و انقلاب اهواز با اشاره به کلیپ و اخبار منتشر شده در فضای مجازی، از مردم خواست تا هنگام بروز درگیری میان افراد برای حفظ جان خود از تجمع در اطراف محل و گرفتن ویدئو خودداری کنند.

در جریان این عملیات، مدافع نظم و امنیت، ستوان سوم «سعید ربیعی» به درجه رفیع شهادت نائل شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر