در حاشیه افتتاح طرح کلرزنی شوشتر؛
سیاست وزارت صمت افزایش ارزش افزوده صنعتی است

علیرضا رزم حسینی صبح امروز یکشنبه در مراسم افتتاح یک طرح صنعتی در شوشتر، گفت: اجرای این پروژه منطبق است بر بند ۱۳ و ۱۹ سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که در این دو بند با شفافیت مطرح شده که در حوزه صنایع باید در حوزه تأمین و افزایش ارزش افزوده صنعتی و صادرات کالاهایی که میتواند برای کشور ارزآوری داشته باشد، اقدام کنیم.
وی افزود: سرمایهگذاران با استفاده از دانش روز موفق شدند فاز اول این پارک را که یک نوع فناوری است، افتتاح کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: سیاست وزارت صنعت در حوزه صنعتی افزایش ارزش افزوده صنعتی است.
رزم حسینی گفت: یک هزار و ۲۰۰ پروژه در کارخانه در کشور نیمه فعال و تعطیل بودند، راهاندازی و به چرخه تولید برگشتند که از این تعداد، ۴۷ مورد از آن نیز در خوزستان است.
وی افزود: خوزستان از جمله استانهایی است که یکی از شاخصهای امید به کارآفرینی، زندگی، اشتغال و اقتصاد کشور صدور گواهی تأسیس واحدهای صنعتی تولیدی است که در ۱۰ ماهه اخیر در مقایسه با در ماه سال گذشته این امر در کشور ۳۶ درصد افزایش داشته ولی در استان خوزستان ۴۴ درصد افزایش داشته است.
برچسب ها :اسحاق جهانگیری ، پرشین کلر ، رزم حسینی ، معاون اول
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰