ثبات مدیریت بهتر است یا تغییرات مکرر؟

شوشتر شهری مذهبی، باستانی و تاریخی است که قدمت چند هزار ساله دارد ، عالمان ، شاعران و شخصیتهای بزرگی در خود پرورش داده است. آبشارها و آسیاب هایش، شادروان و بند لشگر و سایر ابنیه هایش نشان ازاهمیت استراتژیکی و سرافرازی و سربلندی شوشتر در طول تاریخ را دارد. نیاکان و اجداد ما تلاش و کوشش فراوانکردند تا این شهر را آباد کردند و آن را برای نسلهای بعد به ارث گذاشتند. اما ما چه چیزی را میخواهیم به عنوانمیراث برای فرزندان خود بگذاریم؟

به گزارش سفیر شوشتر چند وقتی است که در بعضی از سایت های محلی سخن تغییر پست های ارشد اداری بالا گرفته است ، تغییرات سهمیه بندی نیست بکله یک ضررورت در زمان مناسب به تشخیص متولیان امر است، نسل کنونی یک کلمه را خیلی خوب یاد گرفتند و بارها آن را با صداهای بلند هجی می کنند و آن کلمه ی «تغییر» است. با یک تغییرکلان سیاسی در کشور انتظار داریم همه ی مسئولین شهرمان تغییر کنند. چرا؟ آیا مسئولین از این کشور نیستند وبیگانه هستند؟ آیا با تغییر یک مسئول و یا حتی کلیه مسئولین شوشتر، دیگر تمام مشکلات شوشتر حل می شود؟

متأسفانه کلمه ی «تغییر مسئولین» در ادبیات اداری و سازمان های کشور ما وارد شده است و بعد از هر انتخابات سونامی جابجایی و تغییر مسئولین بوجود میآید.

با انتخاب رئیس جمهور جدید، نماینده ی مجلس، رئیس اداره ی کل ، فرماندار ، رئیس اداره جدید یک شهرستان،همه احاد جامعه از کارمندان ادارات گرفته تا عامه ی مردم، قشر کم سواد و با سواد همه بدنبال تغییرات جدیدهستند و اولین سؤال آنها این است که از تغییرات جدید چه خبر است.

این ویروسی است که ساختار اداری کشور ما گرفتار آن شده است و هنوز واکسن و ویروس کشی برای آن ساختهنشده است و هر روز گسترده تر می شود و بیشتر شیوع پیدا می کند. این چه پدیده ی شومی است که ما همهبدنبال آن هستیم؟ کدام اصل یا ماده ی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به این قانون نانوشته اشاره کردهاست؟
در کشورهای توسعه یافته در مدیریت های کشور و سازمانهایشان چنان ثبات مدیریت بر قرار است که در طی یکقرن، تغییرات مدیریتی کمتر از انگشتان دو دست می باشد. در کشور عزیزمان ایران در بعضی از استان ها ماننداصفهان ثبات مدیریتی در بعضی از سازمان ها و ادارات آنها نزدیک به بیست سال میرسد و هنوز تغییر نکرده اند.

یکی از عوامل که می تواند باعث پیشرفت و آبادانی و عمران شهر شوشتر بشود ثبات مدیریت است نه تغییراتمکرر و پی در پی. عامل دیگری که می تواند باعث توسعه شهر شوشتر بشود، اتحاد و همدلی مردم ساکن اینشهر می باشد.

اتحادی که فراتر از قوم و طایفه باشد؛ اتحادی که چشم انداز آن فراتر از زبان و لهجه باشد. ما باید اتحاد و همدلی و ارجعیت نفع عمومی بر نفع شخصی را جزء لاینفک فرهنگ عمومی شهرمان قرار بدهیم تا بتوانیم به یک توسعه یپایدار برسیم.
اما ای دوستانی که در شهر شوشتر فریاد وامصیبتا سر داده اید و پیراهن خونی عثمان را دوست آویز خود قرار دادهاید و فریاد میزنید که ما از قافله ی تغییرات عقب مانده ایم دو نکته برای شما عزیزان یادآوری می شود:
۱- در شهرستان شوشتر در چند سال گذشته تغییرات زیادی در سازمان ها و ادارات صورت گرفته است. آیا آنتغییرات به نفع مردم شهر شوشتر بودنده اند. نمونه بارز و عینی آن تغییرات مکرر در شهرداری شوشتربود که در یک دوره شورای شهر، چهار شهردار تغییر کرد و عمر متوسط مسئولیت هر شهردار کمتر از یکسال بوده است.

در علم مدیریت سه نوع برنامه ریزی داریم: کوتاه مدت برای دو تا ۳ سال، میان مدت ۴ تا ۶ سال و بلند مدت از ۷ تا ۲۰ سال.

آیا مدیری که نمی داند تا فردا این منصب را دارد یا خیر آیا می تواند یک برنامه ریزی کوتاه مدت برای سازمانش تهیه و اجراء کند؟

آیا نباید به مدیران یک فرصت حداقل چهار ساله بدهیم؟

در شهر ما هنوز جوهر امضاء حکم مدیران خشک نشده بفکر تغییر دادن آنها هستیم.
۲- هر چهار سال دو انتخاب مهم در شهر ها وجود دارد که انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی و انتخاب اعضای شورای شهر می باشند. دو رویداد مهمی که سرنوشت شهر و حتی کشور را به آنها می سپاریم. در این انتخابات است که ما باید هوشیار و آگاه باشیم و انتخاب اصلح ترین را داشته باشیم. ما باید به درستی مطالعه و بررسیکنیم و بعد رأی بدهیم، نه اینکه فقط تکلیف خودمان را رأی دادن بدهیم و سپس به فکر تغییرات جزیی تر باشیم. ماباید به فکر تغییرات واقعی و اصولی باشیم، یعنی تغییر خودمان، یعنی تغییر اندیشه و تفکر خودمان، یعنی تغییرنگرش خود نسبت به مسائل مهم شهر و انتخابات.

ای دوستانی که دایه مهربانتر از مادر هستید و از این تغییرات به فکر کلاهی برای خود هستید، بیائید همه با هم ویک دل، اول ذهن و فکر خودمان را اصلاح کنیم و چنان مدبرانه رفتار کنیم که هیچ وقت یک مدیر کم کار و ضعیف بهخودش اجازه ندهد که یک منصب را در شوشتر بپذیرد و مدیرانی منصب ها را بپذیرند که از همان روز اول به فکرخدمت به مردم باشند و طبق فرموده حضزت امام(ره) خادم مردم باشند نه اینکه مردم خادم آنها باشند.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=4634

۱۸ نظر

  • واقعا باید به فکر همبستگی باشیم تا شهر پیشرفت کنه.بقیه سایت ها یاد بگیرن.سفیر شوشتر واقعا نشون دادید با سواد و رسالت یک رسانه رو نشون دادید.

  • سلام
    مطلب خوبی نوشتید ولی باید اینو بگم که حتما مدیری که بر سر کار میاد حتما کاربلد نیست یا ممکن است به هر جهت نتواند کار کنه با این حال از بررسی دقیق ماجرا با قلمتون خوشم امد.
    فرماندار شهردار و سایر مسئولین زحمت کش خسته نباشد خدا قوت گوشتون به حرف تفرقه اندازها نباشه

  • اولا یاد بگیرید صحیح تایپ کنید بعد اونی که به شما پول میده تا این چرندیا رو بنویسید خودش با اون …. مسخرتون دستشون تو یک کاسه است

  • اولا یاد بگیرید صحیح تایپ کنید بعد اونی که به شما پول میده تا این چرندیا رو بنویسید خودش با اون …. مسخرتون دستشون تو یک کاسه است

  • ثبات برای مدیران با لیاقت هست و نه مدیران بی لیاقت همچنین مدیران با لیاقت زمانی که حضور خودشان را از دیگران عقب تر ببیند استعفا می دهد و جا را برای افراد با لیاقت تر باز می کند

  • آقای که خودتو شهروند معرفی کردی شخصیت آدمها بسیار با ارزشه.خوشم میاد سفیر شوشتر این کامنت ها رو هم تایید میکنه تا نشون بده هدفش فقط مردمه.
    شما از چی میسوزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حقیقت تلخه اما باید متوجه باشی سفیر شوشتر حقیقت رو نوشته کسی که دنبال پول برا خبره پیداس اما این حرف شما بسیار بی ادبی هست.
    سفیر شوشتر از زحمات شما تشکر میکنم.آقای … از جای دیگه داره میسوزه چون سفیر شوشتر اولین سایت مردمی شوشتر شده

  • با سلام به مدیران محترم سفیر شوشتر الحق وانصاف که شهر هم اجتماع بزرگتر خانواده میباشد لذا با وحدت وهمدلی بیاییم به سوی پیشرفت وآبادانی شوشترعزیز که دیگران قدرش رامیدانند چون بازار کارو کشاورزی وصنعت دربین شهرهای همسایه تا لالی واندیکا ومسجدسلیمان وهفتکل و…متحد ویکدل باشیم تا سرعت رشد وآبادانی بهتر وبهتر شود.

  • قطعا مدیران خوب و توانمند و مقتدر بایت تثبیت شوند و البته مدیری که کلیه کارکنان خود را در یک ادراه مهم به درخواست یک مسول بالاتر و صرف رابطه و قومیت به استخدام درآورده و حق جوانان مستعد و دلسوز شوشتر را ضایع میکند نباید جایی در شوشتر داشته باشد. این است واقعیت ها که باید پذیرفت

  • اگر بدنبال پیشرفت شهرمان هستیم باید سطح توقعاتمان را اینقدر پایین نیاوریم که مسئولین کارهای روزمره شان را که انجام میدهند منتش را بر سر مردم بگذارند.

  • شوشتر نیاز به ثبات مدیریت با نیروهای توانمند دارد. نیروهایی که به فکر مردم و آبادانی شهر باشند. نه نیروهایی که به فکر جلب رضایت مسئولین باشند.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: