شانتاژ رسانه ای برای به حاشیه راندن سفر کمیسیون کشاورزی

یکی از رسانه های استان خوزستان با انتشار متنی به سفر رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی به شهرستانهای شوشتر-گتوند و اندیمشک پرداخته و رهاورد این سفر را نه تنها صفر بلکه خسارت‌آور خوانده است و به زعم خویش از کُت خوزستان هم هزینه شد، لاجرم به چند مورد در باب تنویر افکار عمومی پرداخته می شود.

|مصطفی رسائی مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی سفیرشوشتر|: رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی از شامگاه چهارشنبه گذشته به مدت سه روز در شهرستانهای شوشتر-گتوند و اندیمشک به هدف بازدید از پروژه های مغفول مانده و آشنایی با ظرفیت های این شهرستانها و به دعوت نمایندگان در این دو حوزه انتخابیه و با همراهی ۳ معاون وزیر مرتبط با مشکلات حضور پیدا کردند.

یکی از دستاورد های بازدید اعضای کمیسیون های تخصصی مجلس در شهرستان ها مشاهده عینی پتانسیل و توانمندی در حوزه های مختلف است و پس از آن استفاده از ظرفیت کمیسیون در راستای اقناع دولت در راستای تامین مالی پروژه هاست.

دیگری دیدار چهره به چهره کشاورزان با وکلای خود و مدیران ارشد دولتی و ایجاد فرصتی برای طرح مسائل و رفع نقصان ها و مشکلات بدون روتوش است.

همچنین حضور تقنینی-نظارتی رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی به ارتقاء پایه بودجه ای کشاورزی و دامپروری با جایگاه واقعی این شهرستانها می تواند بینجامد.

مشاهده رهاورد و دستاورد سفر کاری که هنوز ۲۴ ساعت از آن نگذشته است کمی عجولانه بنظر می رسد و هدفی جز به محاق بردن تلاش نمایندگان این دو حوزه انتخابیه که ۶ ماه از عمر اجلاسیه اول آن نگذشته است چیزی در پی نخواهد داشت. آیا دلیل دیگری دارد؟ الله اعلم! اینکه بخواهیم نتیجه سفر و بازدید را پس از یک روز شوآف بخوانیم، جز بی انصافی چه نام دیگری دارد؟

مرقوم کرده اند سرنمایندگان شوشتر-گتوند و اندیمشک بدون کلاه مانده، براستی اینکه ۷۲ ساعت رئیس و اعضای یکی مهمترین کمیسیون های تخصصی مجلس را مختص به بررسی مشکلات دو شهرستان در استان حضور پیدا کرده اند نمایانگر بدون کلاه ماندن سر نمایندگان است؟

بررسی مشکلات و بازدید پروژه های بر زمین مانده آنهم در فصل بررسی بوجه سال ۱۴۰۴ و ترافیک شدید برنامه های کمیسیون ها و صحن، چیزی جز عزم جزم نمایندگان را به ما متذکر می شود؟

اینکه چرا این سفر مختص شهرهای شمالی استان (شوشتر-گتوند و اندیمشک) بوده را باید به عضویت دو نماینده این حوزه های انتخاباتی دانست، پر واضح است که اگر سایر شهرهای استان هم بتوانند از ظرفیت نمایندگان خود در راستای دعوت اعضای کمیسیون های مرتبط استفاده کنند باعث مباهات و خوشحالی همه خواد بود. حضور اعضای کمیسیون های صنایع، انرژی، بهداشت و درمان، عمران در شهرستانهای مختلف باعث پیشرفت خوزستان بزرگ خواهد شد.

باید اشاره ای به پروژه ایستگاه پمپاژ روستای غلامعلی شعیبیه شوشتر کرد که در بازدید هفته گذشته بصورت جدی مورد بررسی قرر گرفت این پروژه از سال ۸۶ با چند ده میلیارد تومان استارت زده شد زیرساخت برای آبیاری تحت فشار حدود ۳۰۰۰ هکتار از اراضی انجام شد ولی شوربختانه در ۹ سال گذشته آب از آب  تکمیل ایستگاه پمپاژ تکان نخورده و زیر ساخت های کار شده قدیمی نیز مستهلک شده اند، اتمام این طرح باعث اشتغالزایی مستقیم سه هزار نفر از جوانان می شود.

گفته شده است خوزستان بیش از هر چیزی به دستورالعمل و بخشنامه نیاز دارد؟! براستی هر انسان دغدغه مندی می داند این جمله در شرایط کنونی بیشتر کلیشه ای است تا کاربردی، همچون آفتاب روشن است که استان مظلوم ما بیش از همه مسائل به افراد دغدغه مند محتاج است کسانی که خارج از پستو های سیاسی و گعهده های شبانه صرفاً به فکر رَتَق و فَتَق امور مردم باشند.

حال که کاری جز توهم دانایی، تبختر و سیاه نمایی چیزی در بساط ندارید، بنشینید و بنگرید.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=19556

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: