Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
8 عادت غذایی نامناسبی که سلامت شما را به خطر می‌اندازد – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

۸ عادت غذایی نامناسبی که سلامت شما را به خطر می‌اندازد

بسیاری از عادات غذایی ما ممکن است نامناسب بوده و اثرات نامطلوبی در سلامت ما به جای بگذارد از جمله این عادات نامناسب می‌توان به سرخ کردن موادغذایی به مدت طولانی و افزودن نمک زیاد به غذا اشاره کرد.

به گزارش سفیر شوشتر، محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: عادات غذایی، یکی از مهمترین عوامل موثر در شکل گرفتن الگوی غذایی انسان است که تعیین کننده چگونگی انتخاب، آماده کردن، طبخ، مصرف و نگهداری مواد غذایی است.
وی در ادامه گفت: بسیاری از عادات غذایی معمول ما ممکن است نامناسب بوده و اثرات نامطلوب و گاه جبران‌ناپذیری در سلامت ما به جای بگذارد. شناخت عادات غذایی و تاثیر آن‌ها در سلامت انسان در شکل‌گیری الگوی غذایی صحیح و مناسب و برخورداری از تغذیه کافی، متعادل و متنوع گام بسیار موثری است.
وی اظهار داشت: از جمله عادات غذایی که می‌توانند اثرات نامطلوبی در تغذیه و سلامت انسان به جای بگذارند: سرخ کردن موادغذایی به صورت طولانی است که در درجات حرارت بالا و استفاده از روغن زیاد، هضم مواد غذایی مشکل خواهد شد و موجب بالا رفتن چربی‌های خون و در نتیجه انسان را در معرض عوارض قلبی-عروقی قرار می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر عادات غذایی نامناسب می‌توان به افزودن نمک زیاد به غذا، نوشیدن چای بعد از غذا، نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه با غذا، تند غذا خوردن و نجویدن غذا، استفاده از روغن مایع برای سرخ کردن غذا، مصرف مواد غذایی فاقد فیبر و مصرف مواد شیرین پس از مصرف غذا اشاره کرد.
وی اذعان داشت: توصیه‌هایی که در مورد عادات غذایی مناسب باید در نظر گرفت غذاهای روزانه را حداقل در پنج وعده میل نمایید. غذا را خیلی داغ یا خیلی سرد میل نکنید. از خوردن چربی، غذاهای خیلی چرب، پرروغن و همچنین از خوردن کره زیاد اجتناب کنید.
وی تصریح کرد: همچنین در خصوص رعایت عادات غذایی مناسب باید این نکات را مدنظر داشت: حداقل در سه وعده از وعده‌های روزانه شما، از مواد پروتئینی بهتر است استفاده شود. در رژیم غذایی باید از مواد کربوهیدراتی (مانند موز و آب هویج) به میزان کافی گنجانده شود.هر روز حداقل ۱۰لیوان، آب بنوشید، چنانچه می‌توانید روزانه کمی گریپ فروت و گوجه فرنگی به صورت جدا بخورید.
منبع:باشگاه خبرنگاران
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=3491

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: