Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the white-label domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه gooya زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
چه کسانی طلبه شوند؟/ پاسخ حضرت آیت الله سیستانی – سفیر شوشتر

چه کسانی طلبه شوند؟/ پاسخ حضرت آیت الله سیستانی

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،در پرسش و پاسخی در باره دیدگاه حضرت آیت الله سیستانی مبنی بر این که چه کسانی طلبه شوند آمده است: شفقنا نوشت:بعضی به آیة الله سیستانی (مدّ ظله) نسبت داده‌اند که ایشان در دوران کنونی ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای جوانان مستعد بر پیوستن آنان به حوزه‌های علمیة و ورود در سلک روحانیت ترجیح می‌دهند، و از این جهت بعضی از خانواده‌ها از ورود فرزندانشان به حوزه ممانعت نموده..

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،در پرسش و پاسخی در باره دیدگاه حضرت آیت الله سیستانی مبنی بر این که چه کسانی طلبه شوند آمده است:

شفقنا نوشت:بعضی به آیه الله سیستانی (مدّ ظله) نسبت داده‌اند که ایشان در دوران کنونی ادامه تحصیلات دانشگاهی را برای جوانان مستعد بر پیوستن آنان به حوزه‌های علمیه و ورود در سلک روحانیت ترجیح می‌دهند، و از این جهت بعضی از خانواده‌ها از ورود فرزندانشان به حوزه ممانعت نموده‌اند. آیا نسبت یاد شده صحیح است؟

پاسخ: صحت ندارد، معظم له هیچگاه توصیه کلی در این زمینه ننموده‌اند. البته معمولاً سفارش می‌کنند کسانی رشته حوزوی را انتخاب کنند که آمادگی و استعداد رسیدن به درجات شایسته علمی را دارا باشند، و با تزکیه نفس و تقید به آموزه‌های ائمه اطهار (علیهم السلام) در گفتار و کردار بتوانند عنصر مفیدی در تثبیت مردم بر عقائد حقه و التزام عملی آنان به شریعت مقدسه بوده، و ‌هیچگاه انتساب به روحانیت را وسیله‌ای برای کسب دنیا قرار ندهند.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=19337

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: