به گزارش سفیر شوشتر، آرش قنبری روز شنبه در نشست شورای سلامت وامنیت غذایی این شهرستان با اشاره به لزوم توجه به سلامت مواد غذایی در سطح شهرستان اظهارکرد: رعایت اصول و مقررات بهداشتی در این واحد ها ، پروانه کسب از شهرداری و طب کار از مرکز بهداشت از الزامات ادامه کار این واحدها می باشد.
وی افزود: عرضه مواد غذایی حساس از جمله فلافل و سمبوسه جلوی درب مدارس، سلامت دانش آموزان را تهدید می کند و نیاز است معلمان و مربیان مدارس ،دانش آموزان را از مضرات این نوع موادغذایی آگاه کنند.
قنبری تصریح کرد: محیط تهیه وعرضه غذا در این واحدها از نظر بهداشتی نامناسب و وضعیت مواد اولیه مورد استفاده جهت تهیه غذاهای عرضه شده ونحوه نگهداری آنها مشخص نیست .
معاون فرماندار شوشتر اضافه کرد:کیوسکهای فروش مواد غذایی باید مجهز به امکانات سرمایشی و گرمایشی بوده و بسته به نوع غذاهای عرضه شده شامل سرد، گرم و جامد تجهیزات مورد نیاز آنها متفاوت است.
وی ادامه داد:در حال حاضر برخی از دوره گردهای فروش مواد غذایی در سطح شهر مستقر هستند که اگر مجوز نداشته باشند با آنان برخورد قانونی شود.
- یکشنبه 1 آذر 1394
- 6:23 ق.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:7731
- حوزه: آخرین اخبار, اقتصاد و انرژی, برگزیده ها, گزیده ای از اخبار
کیوسک های فروش محصولات غذایی ساماندهی شود
لینک کوتاه خبر:
https://safirshushtar.ir/?p=7731
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها
پربحث ترین ها
تصویر روز:
قبلی
بعدی