به گزارش سفیر شوشتر، آرش قنبری روز شنبه در نشست شورای سلامت وامنیت غذایی این شهرستان با اشاره به لزوم توجه به سلامت مواد غذایی در سطح شهرستان اظهارکرد: رعایت اصول و مقررات بهداشتی در این واحد ها ، پروانه کسب از شهرداری و طب کار از مرکز بهداشت از الزامات ادامه کار این واحدها می باشد.
وی افزود: عرضه مواد غذایی حساس از جمله فلافل و سمبوسه جلوی درب مدارس، سلامت دانش آموزان را تهدید می کند و نیاز است معلمان و مربیان مدارس ،دانش آموزان را از مضرات این نوع موادغذایی آگاه کنند.
قنبری تصریح کرد: محیط تهیه وعرضه غذا در این واحدها از نظر بهداشتی نامناسب و وضعیت مواد اولیه مورد استفاده جهت تهیه غذاهای عرضه شده ونحوه نگهداری آنها مشخص نیست .
معاون فرماندار شوشتر اضافه کرد:کیوسکهای فروش مواد غذایی باید مجهز به امکانات سرمایشی و گرمایشی بوده و بسته به نوع غذاهای عرضه شده شامل سرد، گرم و جامد تجهیزات مورد نیاز آنها متفاوت است.
وی ادامه داد:در حال حاضر برخی از دوره گردهای فروش مواد غذایی در سطح شهر مستقر هستند که اگر مجوز نداشته باشند با آنان برخورد قانونی شود.
- یکشنبه 1 آذر 1394
- 6:23 ق.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:7731
- حوزه: آخرین اخبار, اقتصاد و انرژی, برگزیده ها, گزیده ای از اخبار
کیوسک های فروش محصولات غذایی ساماندهی شود
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
لینک کوتاه خبر:
https://safirshushtar.ir/?p=7731
پربحث ترین ها
تصویر روز:
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php on line 223
Notice: Undefined offset: -1 in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 695
قبلی
بعدی