نساجی سنتی در سرای افضل شوشتر احیا می شود

به گزارش سفیر شوشتر  علی‌محمد چهارمحالی با اعلام این خبر اظهار کرد: بعد از فوت مرحوم استاد “سید علی زوارزاده” تنها بافنده ملافه و لنگ در شوشتر بیم آن می‌رفت که فن تولید این صنعت ارزشمند به وادی فراموشی سپرده شود اما با کوشش بسیاری که در کشف استعدادهای جوان، آموزش و حمایت از آنان شد این هنر دوباره احیا و کارگاه آن دایر شد.

چهارمحالی خاطرنشان کرد: صنعت و هنر نساجی هنر اول شوشتر از روزگاران دور تاکنون بوده و دیبای شوشتری که نوعی از بافته‌های این دیار کهن بوده تا سال ۱۲۴۷ هجری قمری، تولید و به بیشتر نقاط جهان به عنوان تحفه‌ای از این سرزمین صادر می‌شده که از آن جمله می‌توان به پوشش خانه خدا با دیبای شوشتری اشاره کرد.

رییس اداره میراث فرهنگی شوشتر اضافه کرد: احیای این هنر به همت کارگروه احیای صنایع هنری از یاد رفته وابسته به اداره میراث فرهنگی و با هماهنگی معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی استان خوزستان و برخی از بافندگان رشته‌های مشابه در شوشتر انجام شده است.

وی اظهار امیدواری کرد، بتوانیم در این زمینه به احیای مشاغل و صنایع فراموش شده دیگر نیز اقدام و جوانان بسیاری را در این عرصه وارد بازار کار و تولید کنیم.

 

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=7402

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: