Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
«سخنی کوتاه با استاندار دولت تدبیر وامید درخوزستان» – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

«سخنی کوتاه با استاندار دولت تدبیر وامید درخوزستان»

مجتمع عظیم کشت وصنعت کارون واقع دراراضی دیمچه شوشتر ودرشمال استان زرخیزخوزستان می باشد؛درجایی که گستردگی مزارع نیشکر آن درسطحی معادل ۴۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت نیشکر باعملیات تسطیح ، زهکشی ، کانال کشی از دو سمت رودخانه های کارون و دز، جاده سازی ، نصب واحدهای عظیم کارخانه برای تبدیل نیشکر تولیدی به شکر خام وشکر سفید وتولید قند حبه وسرمایه گذاری های هنگفت درایجاد تاسیسات اداری و کارگاهی، انبارها  وشبکه های برق رسانی و گاز و مخابرات،تأسیس سه شهرک مسکونی بزرگ سازمانی با امکانات منحصر به فرد در زمان خود ، احداث ۶۰ کیلو متر خط آهن وبرق رسانی به شهرکهای مجاور ، همکاری وتقبل هزینه های میلیاردی درساخت و تأمین ۵ شهرک بزرگ روستائی ، ساخت سد تنظیمی بر روی رودخانه کارون درحومه گتوند ، طرح را آن چنان عظیم وشگفت انگیز نموده است که امروز حتی تصور ایجاد طرحی مشابه آن بعید به نظر میرسد .

به گزارش سفیرشوشتر به قلم جهانگیر ترکستانی ، پیش بینی ظرفیت اسمی طرحی ۲۰۰ هزار تن شکر سفید با تأسیس سه آسیاب وظرفیت پذیرش حدود ۲ میلیون تن نیشکر ، ایجاد افزون بر ۲۰ هزار فرصت شغلی صنعتی و تأثیر مستقیم درشکوفایی ورونق اقتصادی شهرهای مجاور و سازمان ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی .

 بدلیل حجم وسیع پرداخت حقوق ومزایا به کارکنان و هزینه های میلیاردی جهت تأمین مواد و لوازم وقطعات وابزارهای مورد نیاز و مهمتر از آن، پرداخت کلان حق بیمه ومالیات و عوارض وسایر دیون دیگر ، مجتمع عظیم کشت وصنعت کارون به قطب بزرگی از اقطاب اقتصادی منطقه والبته کشور تبدیل نموده است .

 جناب آقای استاندار شرط انصاف نیست مجتمعی  با این وسعت و بزرگی که طی ۸ سال تصدی ، دولت های نهم و دهم بدلیل سیاستهای نادرست و کج سلیقگی های مکرر صاحب سهام (بانک کشاورزی ایران ) متحمل خسارت و ضرر و زیان هنگفتی شده است، این گونه به حال خود رها گردد .

 تا جائیکه هم اکنون پرسنل آن از ۱۵ هزار نفر به زیر ۳ هزار  نفر؛ و از طرفی تولید آن از ۱۷۵ هزار تن به کمتر از ۷۰ هزار تن کاهش پیدا کرده ودر چنین شرایطی به علت بی توجهی صاحبان اصلی سهام ، و دخالتهای غیر کارشناسی ، از این سو و آن سو ، بویژه بعضی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که گاها ً حتی خوزستانی نیستند ، این مجتمع عظیم ملی را که برخرابه های دهها روستای فعال در زمینه کشاورزی بنا گردیده ، در سراشیبی رکود و ورشکستگی کامل قرار گیرد .

شرکتی که از بهمن ماه سال گذشته تاکنون بدون مدیرعامل وهئیت مدیره ای منسجم، همچون قایقی شکسته در امواج متلاطم اقیانوسی صخره ای گرفتار سیاستهای نادرست بعضی از مسئولینی شده است که به نظر میرسد منافع خود را والاتر از منافع عمومی، و مهمتر از آن ادامه حیات این شرکت عظیم می دانند .

تصمیمات متزلزل مدیریت پایتخت نشین بانک کشاورزی ایران (صاحب سهام ) به علت دخالتهای بعضی افراد ، منجر به معرفی شفاهی چندین نفر به عنوان سرپرست ، مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره بدون تشریفات قانونی ، طی چند ماه اخیر ، پرسنل و دست اندرکاران این مجتمع را سرگردان و سردر گم نموده است و تا این لحظه ، همچنان بدون مدیریت عامل با انبوهی ازمشکلات ریز ودرشت دست پنجه نرم می کند و از استمرار فعالیت هدفمند بازمانده است .

درست است که حل بسیاری از معضلات فعلی این مجتمع نیازمند عمل درمانهایی سخت و استفاده از داروهای تلخ است، اما نباید بی تدبیری در شیوه تبین این معظلات و تشریح روشهای درمان به تلخی داروها و دشواری درمان بیفزاید و از آن بدتر اینکه زمینه سوء  استفاده سود جویان را که بعضی از آنها هیچ آشنایی و تخصصی در زمینه نیشکر و صنایع جانبی آن را ندارند بوجود آورد .

جناب آقای استاندار ، استان خوزستان در بیشتر مواقع بویژه در زمان تصدی جنابعالی و نیز استاندارانی که همفکر شما بوده اند ، همواره با تعقل و تدین اداره شده است لذا انتظار دارد با عنایت به اینکه منابع انسانی ، موتور محرکه توسعه هستند ، دایره بسته ی مدیران هشت سال اخیر را وسعت بخشند و با بکارگیری مدیران کار آمد برای این شرکت ، افرادی در اولویت قرار گیرند که در لحظه لحظه های فرصت خدمتگذاری خویش توجه به حقوق پرسنل زحمکتش و راندمان بالای تولید ، اولویت اول آنها باشد و مهمتر از همه ، این بینش و منش را درعملکرد گذشته خود به اثبات رسانده باشند.

به هر حال و سخن آخر اینکه، انتظار بیشتر این است که، کمتر مجتمع عظیم کشت وصنعت کارون تنها بماند ، ارتباط ونظارت خود را صمیمانه تر و آن را از خود بدانید.

شک نباید کرد اگر برای مدیریت کارون بزرگ چاره ای اندیشه نشود راه گریزی نخواهد ماند و در آن صورت حدیث نعمت همه بر باد می رود .

 

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=3031

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: