خوزستان درحال آماده شدن برای برگزاری سه انتخابات است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: زمینه برای برگزاری سه انتخابات در امسال در خوزستان در حال آماده شدن است.

خبیر

به گزارش سفیر شوشتر، فرج الله خبیر شنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا اظهار کرد: در سال ۹۴ انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ، و انتخابات میان دوره ای شورای اسلامی شهر و روستا برگزار می شود.

وی گفت: امسال سال پرحجمی در بحث انتخابات است و زمینه سازی برای برگزاری انتخابات هر چه پور شور در حال انجام شدن است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان بیان کرد: از تابستان امسال مقدمات کار برای برگزاری انتخابات آغاز می شود و با اعلام حکم وزیر کشور فعالیت های انتخاباتی در استان با هماهنگی استاندار و فرمانداران استان آغاز می شود.

وی افزود: بری برگزاری انتخابات هیات های اجرایی که مرکب از مسوولانی همچون فرمانداران، دادگستری و… هستند تشکیل می شود و هیات بازرسی در استان نیز برای بازرسی بر ثبت نام نامزدها فعالیت خود را شروع خواهد کرد.

خبیر گفت: همچنین طرحی در مجلس شورای اسلامی ارایه شده که برخی حوزه ها جدا و یا ادغام شوند، که در صورت تصویب، از خوزستان، حوزه هفتگل با باغلملک ادغام خواهد شد.

هم اکنون حوزه هفتگل با مسجدسلیمان، لالی و اندیکا، یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.

 

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=6275

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: