کد خبر : 552
تاریخ انتشار : جمعه 28 فوریه 2014 - 19:20
475 views

نماینده محترم شوشتر و گتوند:تهدید به استیضاح وزیران دولت “ریشه جناحی” دارد

نماینده محترم شوشتر و گتوند:تهدید به استیضاح وزیران دولت “ریشه جناحی” دارد

نماینده شوشتر و گتوند درباره استیضاح وزیران می گوید:« مجلس نمی­ خواهد دولت را تحت فشار قرار دهد و با دولت همراه و همدل است و به همین خاطر با استیضاح­ هایی که شائبه سیاسی ­بازی داشته باشند، همراه نمی ­شود.»  8ماه، 5تهدید به استیضاح؛ از مردادماه که حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم برای کابینه

نماینده شوشتر و گتوند درباره استیضاح وزیران می گوید:« مجلس نمی­ خواهد دولت را تحت فشار قرار دهد و با دولت همراه و همدل است و به همین خاطر با استیضاح­ هایی که شائبه سیاسی ­بازی داشته باشند، همراه نمی ­شود.»

 8ماه، 5تهدید به استیضاح؛ از مردادماه که حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم برای کابینه خود از مجلس نهم رای اعتماد گرفت نزدیک به 8ماه گذشته است. در این مدت نمایندگان مجلس 5بار وزرای دولت را بخاطر مسائل مختلف تهدید به استیضاح کرده ­اند. آخرین تهدید را هم 3اسفندماه «فتح ­­الله حسینی»، نماینده قصرشیرین مطرح کرد و این بار مخاطب، وزیر آموزش و پرورش بود. علت تهدید به استیضاح هم سوءمدیریت و نابسامانی‌های آموزش و پرورش عنوان شد.

 قبل از آن هم به ترتیب طرح استیضاح وزیر علوم، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر اقتصاد و وزیر راه و شهرسازی از سوی برخی از نمایندگان مجلس مطرح شده بود که هیچ کدام به مرحله استیضاح نرسید.

 «سیدمحمد سادات ابراهیمی»، نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با  “تدبیر”می ­گوید که همه این استیضاح ­ها زیر سر «یک گروه اندک در مجلس» است. او تاکید کرد:« عده­ ای که در مجلس همواره دم از استیضاح می­ زنند گروه بسیار اندکی هستند و خودشان هم می­ دانند که تعدادشان بسیار کم است و در اقلیت هستند. این افراد به خاطر گرایش ­های سیاسی و جناحی ­شان از استیضاح حرف می­ زنند، درصورتی که کلیت مجلس با این گروه همراه نیست.»

 نماینده شوشتر و گتوند در پاسخ به این سئوال که این افراد چه کسانی هستند؟ گفت:« ضمیر مرجع خودش را پیدا می کند. همه این ها را می ­شناسند، هم نمایندگان و هم مردم. شما نگران این موضوع نباشید که مردم این افراد را نمی ­شناسند.»

 سادات ابراهیمی ادامه داد:« همه می­ دانند که استیضاح حق نمایندگان مجلس است اما به نظر می ­رسد بیشتر موضوعات و مطالبات نمایندگان استیضاح­ کننده منطقه ­ای است نه ملی. البته گروهی هم متاسفانه به ­خاطر گرایش سیاسی و جناحی ­شان بحث استیضاح را مطرح می ­کنند. باید بگوییم که مجلس با این گروه ­ها همیاری نمی ­کند.»

 او تاکید کرد:« مجلس نمی­ خواهد دولت را تحت فشار قرار دهد و با دولت همراه و همدل است و به همین خاطر با استیضاح­ هایی که شائبه سیاسی ­بازی داشته باشند، همراه نمی ­شود. من از وزرا خواهش می ­کنم درباره موضوعات منطقه ­ای هم توجه ویژه­ای داشته باشند تا بخاطر یک موضوع منطقه ­ای، استیضاح مطرح نشود.»

 نماینده مردم شوشتر و گتوند همچنین گفت:« یکی از مواردی که برخی از نمایندگان در اقلیت روی آن پافشاری می­ کردند موضوع هسته­ ای و سئوال از وزیر امور خارجه درباره این موضوع بود که شما دیدید رهبر معظم انقلاب از تیم هسته­ ای حمایت کردند و مذاکرات آن ها را مورد تایید قرار دادند. همانطور که گفتم جو عمومی مجلس با این افراد هماهنگ نیست.»

 او با اشاره به طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش از سوی برخی نمایندگان گفت:« طرح استیضاح به معنی رای دادن به آن نیست. طرح استیضاح تازه اول راه است و در بسیاری موارد به سئوالات نمایندگان پاسخ داده شده و اصلا کار به استیضاح نکشیده است. در موارد قبلی هم همین اتفاق افتاد و وزرا با جواب ­های خود نمایندگان را قانع کردند.»

 اشاره سادات ابراهیمی به کمیته مشترک بررسی سئوالات نمایندگان مجلس شورای اسلامی میان دولت و مجلس است که 30 بهمن­ معاون پارلمانی رئیس­ جمهوری خبر تشکیل این کمیته را داد. «مجید انصاری» هدف تشکیل این کمیته را بررسی سئوالات نمایندگان قبل از قرائت در صحن علنی و حل مشکلات آن ها خواند. انصاری تاکید کرد:« پس از تشکیل این کمیته سوالات نمایندگان به میزان بسیار زیادی کاهش یافته است.»

 «محمدرضا باهنر»، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز 3اسفندماه در نشست خبری خود درباره این کمیته گفت که «۷۰ درصد سئوالات نمایندگان پس از بحث در کمیته منتفی می‌شود.» او درباره نحوه کار این کمیته هم گفت:« یکی از اعضای هیئت رئیسه آقای شاهین محمد صادقی را انتخاب کردیم تا در مورد سئوال از وزرا جلسات مشترکی بگذارد و هر سوالی را که قابل بررسی قبل از مطرح شدن در صحن علنی است پیگری کند که این کار نیز انجام می‌شود.»

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر