خفاش شب و آزار و اذیت بانوان در شهرهای خوزستان شایعه است/شایعه کنندگان دستگیر خواهند شد

سرهنگ سپهوند رئیس پلیس انتظامی اهواز در خصوص شایعات اخیر پیرامون خفاش شب و آزار و اذیت بانوان توسط گروهی خاص در شهرهای استان گفت:این خبر اصلا صحت ندارد و شایعه ای بیش نیست، ما هم به واسطه عوامل اطلاعاتی و امنیتی به دنبال شایعه کنندگان هستیم. به گزارش سفیر شوشتر، سرهنگ سپهوند رئیس پلیس انتظامی
سرهنگ سپهوند رئیس پلیس انتظامی اهواز در خصوص شایعات اخیر پیرامون خفاش شب و آزار و اذیت بانوان توسط گروهی خاص در شهرهای استان گفت:این خبر اصلا صحت ندارد و شایعه ای بیش نیست، ما هم به واسطه عوامل اطلاعاتی و امنیتی به دنبال شایعه کنندگان هستیم.
به گزارش سفیر شوشتر، سرهنگ سپهوند رئیس پلیس انتظامی اهواز در خصوص شایعات اخیر پیرامون خفاش شب و آزار و اذیت بانوان توسط گروهی خاص در شهرهای استان گفت:این خبر اصلا صحت ندارد و شایعه ای بیش نیست، ما هم به واسطه عوامل اطلاعاتی و امنیتی به دنبال شایعه کنندگان هستیم و قطعا آن ها به دلیل ایجاد فضای رعب و وحشت دستگیر خواهند شد.
رئیس پلیس اهواز در ادامه افزود:مردم به شایعات توجه نکنند چرا که عده ای می خواهند در دل مردم ایجاد وترس و واهمه کنند امنیت پایدار در استان خوزستان برقرار است .
سرهنگ سپهوند گفت:شهروندان هیچ گونه دغدغه ای در این خصوص نداشته باشند و مطمئن باشند که خادمین آن ها با چشمی تیزبین مراقب اوضاع هستند و این موضوع صحت ندارد.
منبع:رهیاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰