Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
طرح بسیج سلامت نوروزی در شوشتر اجرا می شود – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

طرح بسیج سلامت نوروزی در شوشتر اجرا می شود

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از آغاز اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در سطح شهرستان شوشتر در آستانه  نوروز ۹۴ خبر داد.

به گزارش سفیرشوشتر , مهندس فریدون فرهادی در آیین آغاز اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در سطح شهرستان شوشتر در این باره گفت: با توجه به نزدیکی فصل بهار و ایام تعطیلات نوروزی، و به منظور حفظ سلامت مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا, برنامه بسیج سلامت نوروزی ۹۴ در شهرستان شوشتر اجرا می شود.

وی افزود: بازرسان این معاونت از اول اسفند ماه ۹۳ لغایت ۱۵ فروردین ۹۴ جهت بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی, اماکن تفریحی و غیره به حالت آماده باش می باشند.

فرهادی تصریح کرد: جهت رفاه حال شهروندان و مسافرین نوروزی طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی بر اماکن تهیه و نوزیع مواد غذایی توسط ۱۸ نفر کارشناس بهداشت محیط و ناظر در شیفتهای اداری و غیر اداری انجام میشود.

سرپرست معاونت بهداشت خریداری و مصرف مواد غذایی از دستفروشان را عامل مهمی در بروز مسمومیت های غذایی دانست و خاطرنشان کرد: بدلیل اینکه این قبیل مشاغل در بدترین شرایط بهداشتی هستند و حتی امکاناتی برای شستشوی دست ندارند , از مردم می خواهیم به سلامتی خود اهمیت دهند و به هیچ وجه این قبیل مواد غذایی را خریداری ننمایند.

مهندس علیرضا اکبری زاده مسئول بهداشت محیط شهرستان نیز  با بیان اینکه نظارت بر ساختار فیزیکی مراکز عرضه مواد غذایی، مواد اولیه مصرفی، نحوه پخت و آماده کردن ماده غذایی و کنترل کیفی غذا از جمله اقدامات بازرسان بهداشت محیط است، اظهار داشت: در صورت مشاهده مواد غذایی مشکوک به آلودگی و فاسد، کارشناسان بهداشت محیط تخلفات مواد غذایی را بصورت فوری جهت اقدام قانونی گزارش دهند تا اقدامات لازم جهت پیشگیری از عرضه و فروش آن انجام می شود و متخلف جهت پیگرد قانونی به مراجع قضایی معرفی شود.

مسئول بهداشت محیط ادامه داد: بازرسی ویژه از اماکن تفریحی و متبرکه ،شبکه آب شرب نیز در دستور کار قرار گرفته است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=5836

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: