به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت دانشکده از آغاز طرح نظارت بهداشتی برمساجد ، تکایا و حسینه های شهرستان در ایام ماه محرم خبرداد.
مهندس فرهادی اظهار داشت: پخت و پزها در مکان ها ی مذکور باید دارای شرایط بهداشتی باشد و تمام افرادی که در توزیع آب، غذا، چای و سایر نذورات در مساجد وتکایا فعالیت می کنند باید نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی اقدام نمایند .
سرپرست معاونت بهداشت خاطرنشان کرد: رعایت اصول بهداشتی در پخت غذاهای نذری و بسته بندی آن ها از مواردی است که کارشناسان بهداشتی برآنها تاکید دارند.
مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز با تاکید بر استفاده هیات های مذهبی از ظروف یکبار مصرف گیاهی برای توزیع مواد غذایی نذری، گفت: ظروف گیاهی خطری برای سلامتی ندارند ولی ظروف پلاستیکی بدلیل داشتن مواد شیمیایی دراثرحرارت، بروز بیماریهای گوارشی و سرطان را در دراز مدت در پی خواهد داشت.
مهندس اکبری زاده اظهار داشت: ذبح و قربانی دام در تکایا و مساجد باید با هماهنگی شبکه دامپزشکی شهرستان انجام شود.
وی یادآورشد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با تلفن ۳۶۲۲۸۵۵۳ واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت تماس بگیرند
۱ نظر
با خبر شدیم که لبنیاتی تجلی اقدام به اضافه کردن اسیدهای مختلف به دوغ خود جهت گاز دار کردن می کند خواهشمندیم پیگیری کنید.