ریزش دیوار مدرسه در شوشتر تلفات جانی نداشت

عکس خبر، خبرگزاری مهر
به گزارش سفیرشوشت به نقل از روابط عمومی فرمانداری، حجت اله دهدشتی بیان کرد: براساس بررسیهای این مدرسه در سالهای گذشته با مهندسی و معماری مناسبی ساخته و به بهره برداری رسیده بود.
وی افزود: ظاهرا در طول سالهای اخیر متاسفانه اطراف دیوار شرقی این مدرسه خاک ریزی های غیر اصولی صورت گرفته و استحکام بنا را تحت تاثیر قرار داده است.
فرماندار شوشتر گفت: بر اثر ریزش دیواره شرقی این مدرسه به ۲ باب واحد مسکونی نیز آسیب هایی وارد شد و در همین راستا نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان با همین محور برگزار شد .
وی افزود: بعد از خاک برداری و حصول اطمینان از اینکه کسی زیر آوار نیست و با کمک نیروهای امدادی رفع خط لازم انجام شد.
فرماندار شوشتر اظهارداشت: این موضوع به ۲ مدیرکل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان گزارش و هر ۲ نیز در شهرستان برای بررسی میدانی موضوع حضور یافتند.
وی افزود: در این بازدید مشترک تکلیف دستگاهها مشخص و قرار شد در اسرع وقت بازسازی و رفع خطر اصولی این دیوار انجام شود.
برچسب ها :حجت الله دهدشتی ، ریزش دیوار مدرسه ، شوشتر ، فرماندار شوشتر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰