کد خبر : 3103
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 ژوئن 2014 - 9:06
552 views

رمضان ماه خودشناسی و دیگر شناسی

رمضان ماه خودشناسی و دیگر شناسی

اگر در اواخر اسفندماه آکواریم های پر از ماهی قرمز در کنار پیاده روهای پر زرق و برق شهر حکایت از فرا رسیدن نوروز را دارند این روزها سینی های پر از زولبیا و بامیه مژده فرارسیدن ماه مبارک رمضان را می دهند. به گزارش سفیر شوشتر،ماه رمضان، ماه خوبی ها، ماه خوب خدا، ماه

اگر در اواخر اسفندماه آکواریم های پر از ماهی قرمز در کنار پیاده روهای پر زرق و برق شهر حکایت از فرا رسیدن نوروز را دارند این روزها سینی های پر از زولبیا و بامیه مژده فرارسیدن ماه مبارک رمضان را می دهند.

به گزارش سفیر شوشتر،ماه رمضان، ماه خوبی ها، ماه خوب خدا، ماه انس با قرآن، ماه راز و نیاز با خالق هستی ، ماهی که یک ماه به ما فرصت می دهد به گذشته برگردیم و با خود بیندیشیم که در گذر زمان طی سالی که گذشت چه کردیم، چقدر برای خودمان، چقدر برای آدم های اطرافمان و چقدر برای جامعه مفید بوده ایم و یا بالعکس خدای ناکرده چقدر و به چه میزان مسبب کاستی ها و نارسایی ها و ناهنجاری های درونی و بیرونی بوده ایم.

رمضان ماه خودشناسی و حتی گاه دیگر شناسی هم هست، ماه ویرایش زندگیست، ماهی که نفس را تزکیه می کند و به ما قدرت بخشندگی می دهد تا در مقابل عظمت بخشایشگر بزرگ و مهربان  سر تعظیم فرو بیاوریم و خوراک جسم را کنار بگذاریم و در پی تأمین خوراک روح باشیم.

رمضان ماه ضیافت الله هست، در پای مائده یکتای بی همتا ساده باشیم و صمیمی و خودمان باشیم، آنچنان که خلق شده ایم؛ کینه ها و کدورت ها را کنار بگذاریم و با خودمان و جهان پیرامونمان آشتی کنیم، دیو زشتی ها را از ذلال روحمان دور کنیم و فرشته مهربان خوبی ها را به زندگیمان دعوت کنیم و «مولوی» وار به هستی بنگریم و از فرصتی که خدای مهربان در اختیار مان گذاشته است نهایت بهره را ببریم.

((اين دهان بستي دهاني باز شد
تا خورنده‌ی لقمه هاي راز شد

لب فرو بند از طعام و از شراب
سوی خوان آسمانی كن شتاب

گر تو اين انبان ز نان خالي كنی
پر ز گوهرهای اجلالي كنی

طفل جان از شير شيطان باز كن
بعد از آنش با ملك انباز كن

چند خوردي چرب و شيرين از طعام
امتحان كن چند روزي در صيام

چند شبها خواب را گشتي اسير
يك شبي بيدار شو دولت بگير))

نویسنده:جهانگیر ترکستانی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر