فرمانده انتظامی شهرستان شوشتر خبر داد

دستگیری کلاهبرداری که در شوشتر از حساب های شخصی افراد برداشت می کرد

فرمانده انتظامی شهرستان شوشتر از دستگیری یک کلاهبردار خبر داد که از حساب های شخصی افراد در شوشتر برداشت می کرد .

فرمانده انتظامی شهرستان شوشتر  از دستگیری یک کلاهبردار خبر داد که از حساب های شخصی افراد در شوشتر  برداشت می کرد .

وی افزود: پس از شناسایی متهم به هویت ا.د حدودا ۵۰ ساله طی یک عملیات غافلگیرانه در یکی از شهرستانهای همجوار وی دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی گردید .

این مقام انتظامی در پایان عنوان کرد: مقابله با هرگونه سرقت و کلاهبرداری خط قرمز این فرماندهی بوده و با مخلان نظم و امنیت به شدت برخورد قانونی می شود.

سرهنگ فرشادکاظمی در مورد جزئیات این خبر اظهار داشت:  باتوجه به مراجعه شکات کثیری از مردم  با موضوع سرقت از کارت های عابربانک و برداشت از حساب های شخصی آنان این موضوع به صورت ویژه و تخصصی  در دستور کار کارشناسان پلیس فتای این فرماندهی قرار گرفت.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=24149

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: