کد خبر : 2104
تاریخ انتشار : شنبه 26 آوریل 2014 - 4:03
549 views

توليد کلزا در خوزستان در سال زراعی 93 – 92 به میزان دو برابر افزایش یافت.

توليد کلزا در خوزستان در سال زراعی 93 – 92 به میزان دو برابر افزایش یافت.

 معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزی با اعلام اين خبر افزود: با توجه به نياز کشور به دانه هاي روغني و جايگاه اين محصول در تأمين انرژي مورد نياز انسان طي سنوات اخير همه ساله سطح زيرکشت اين محصول استراتژيک در استان خوزستان در حال افزايش است و طي سال زراعي 93-92 سطح زير

 معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزی با اعلام اين خبر افزود: با توجه به نياز کشور به دانه هاي روغني و جايگاه اين محصول در تأمين انرژي مورد نياز انسان طي سنوات اخير همه ساله سطح زيرکشت اين محصول استراتژيک در استان خوزستان در حال افزايش است و طي سال زراعي 93-92 سطح زير کشت کلزا نسبت سال قبل در خوزستان دو برابر شد .

به گزارش سفیر شوشتر، محمد قاسمي نژاد، سطح زير کشت کلزا را در استان خوزستان 18 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: از اين ميزان 12هزار هکتار به صورت آبي و 6 هزار هکتار به صورت ديم کشت شده است که انتظار مي رود از اين سطوح به ميزان حداقل 35 هزارتن دانه ي کلزا برداشت شود که بيش از 100درصد رشد نسبت سال گذشته را نشان مي دهد.

وي خاطر نشان کرد: با توجه اقدامات انجام شده در سال زراعي جاري شامل رعايت تاريخ کشت مناسب ، انجام عمليات تغذيه ازجمله سه نوبت کود سرک و استفاده از ريز مغذي ها و همچنين شرايط آب و هوايي مناسب، عملکرد در واحد سطح نيز نسبت سنوات گذشته افزايش داشته تا جايي که رکورد 3 تن و 300 کيلوگرم در هکتار در مزارع شهرستان شوشتر به ثبت رسيده است.


گفتني است، عمليات برداشت اين محصول از اول ارديبهشت ماه سال جاري در خوزستان آغاز گرديده و تا نيمه خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

منبع:باشگاه خبرنگاران خوزستان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر