کد خبر : 5551
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۶
16 views

راههای پیشگیری از بیماری تب مالت

راههای پیشگیری از بیماری تب مالت

كارگاه آموزشی در خصوص راههای پیشگیری از بیماری تب مالت ویژه قصابان و لبنیات فروشان درشوشتر برگزار شد. به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر ، کارگاه آموزشی راههای پیشگیری از بیماری تب مالت به روش shep modelویژه قصابان و لبنیات فروشان شهرستان به میزبانی معاونت بهداشت دانشکده و با

كارگاه آموزشی در خصوص راههای پیشگیری از بیماری تب مالت ویژه قصابان و لبنیات فروشان درشوشتر برگزار شد.

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر ، کارگاه آموزشی راههای پیشگیری از بیماری تب مالت به روش shep modelویژه قصابان و لبنیات فروشان شهرستان به میزبانی معاونت بهداشت دانشکده و با همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان شوشتر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت دانشکده ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندکان در این جلسه گفت : توجه به بهداشت مواد غذایی و پیشگیری از بیماری ها بهتر و کم هزینه تر از درمان بیماری ها می باشد .

وی از تمامی متصدیان مواد غذایی خواست تا در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مشارکت فعال داشته باشند.

دکتراحمد علی معینی رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر هم ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه، مهمترین علائم و نشانه های برسلوز در دام (مثل سقط جنین ، کم شدن شیر دام، ورم مفاصل و عقیم شدن دام هاو…) را عنوان کرد و اظهار داشت: بیماری تب مالت یک بیماری واگیردار عفونی است که هم در حیوان و هم در انسان ایجاد بیماری می کند .

دکتر معینی راههای پیشگیری از برسلوز در دام را واکسیناسیون به موقع ، بهسازی کردن محل نگهداری دام و ضد عفونی محل زندگی دام و. . . دانست .

مهندس علیرضا اکبری زاده مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز از همکاری روسای اتحادیه های قصابان و لبنیات فروشان بدلیل اهمیت دادن به مسائل بهداشتی تقدیر و تشکر نمود.

مسئول بهداشت محیط شهرستان رعایت دقیق مقررات بهداشتی را ضامن سلامت مواد غذایی دانست و خاطرنشان کرد: بی توجهی به این قوانین و مقررات ممکن است خسارات جبران ناپذیری به سلامت جامعه وارد کند.

امین جمشیدی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت هم در این رابطه گفت: مهمترین راههای انتقال تب مالت از دام به انسان از طریق تنفس ، خوراکی و تماس پوستی زخم با دام می باشد.

جمشیدی افزود: اگر به توصیه های بهداشتی از جمله شستشوی صحیح دست، جوشاندن مناسب شیر قبل از مصرف و یا استفاده از شیرهای پاستوریزه، استفاده از لباس کار مخصوص برای دامداران و تهیه پنیر با استفاده از شیر جوشانده شده و . . .  عمل نماییم ، احتمال ابتلا به بیماری به صفر می رسد.

در پایان این کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ و توزیع پمفلت در این خصوص برگزار شد که مسئولین مذکور به مشکلات بهداشتی مطرح شده پاسخ و قول پیگیری دادند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

انتخاب سردبیر