استاندار خوزستان ۱۳ پروژه عمرانی را در شوشتر افتتاح و کلنگ زنی کرد

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از ایرنا این طرحها شامل افتتاح شش طرح با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال و آغاز عملیات اجرائی هفت طرح دیگر بود که کلنگ زنی شدند. این هفت طرح شامل چهار دولتی با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و سه طرح خیرساز می باشند. در این سفر یک روزه
به گزارش سفیر شوشتر به نقل از ایرنا این طرحها شامل افتتاح شش طرح با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال و آغاز عملیات اجرائی هفت طرح دیگر بود که کلنگ زنی شدند.
این هفت طرح شامل چهار دولتی با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و سه طرح خیرساز می باشند.
در این سفر یک روزه استاندار به شهرستان شوشتر بخش اطفال، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی و بخش اندوسکوپی بیمارستان خاتم الانبیا(ص) بهره برداری شد.
محوطه سازی و زیباسازی فضای فیزیکی بیمارستان و نصب تابلوی جدید و بازسازی و راه اندازی کامل مرکز مدیریت فوریت های پزشکی شوشتر، ساختمان جدید پایگاه جاده ای اورژانس نفت سفید و فاز دوم اورژانس بیمارستان الهادی(ع) از دیگر پروژه های بهره برداری شده در این سفر استاندار بوده است.
همچنین عملیات ساخت اورژانس جدید و مجتمع تصویربرداری و MRI بیمارستان خاتم الانبیا(ص)، عملیات احداث پایگاه دو شهری اورژانس ۱۱۵ در منطقه دروازه، بازسازی و راه اندازی ساختمان دانشکده پرستاری و مامایی، احداث مرکز بهداشتی درمانی روستایی درب خزینه و احداث مرکز بهداشتی درمانی روستایی شهرک اندیشه نیز آغاز شد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰