منوچهر رحیمینژاددر گفت و گو با سفیر شوشتر اظهار داشت: در سال زراعی جاری به دنبال بارندگیهای اخیر و فراهم شدن شرایط مناسب آب و هوایی، همچنین شرایط مناسب خاک، ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان شوشتر به کشت گندم اختصاص داده میشود که از این میزان ۴۴ هزار هکتار به زیر کشت گندم آبی و ۱۶ هزار هکتار از اراضی به زیر کشت گندم دیم خواهد رفت.
وی افزود: از اراضی کشاورزی این شهرستان در مجموع ۲ هزار و ۷۵۰ هکتار به کشت جو اختصاص داده شده است که از این مقدار ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت کشت آبی و ۲۵۰ هکتار به زیر کشت دیم میرود.
مدیر جهاد کشاورزی شوشتر ادامه داد: همچنین ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی به کشت دانههای روغنی اختصاص خواهد یافت که ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از سطح زیر کشت به صورت آبی و ۲۰۰ هکتار به صورت دیم کشت میشود.
رحیمی با اشاره به اینکه کشت پاییزه باید به موقع و در تاریخ معین انجام شود، تأکید کرد: کشت مطلوب گندم از ۱۵ آبانماه تا ۲۵ آذرماه بوده است، همچنین کشت مناسب دانههای روغنی نیز از ابتدا تا ۲۵ آبانماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: به منظور جلوگیری از افت عملکرد، کشت باید در زمان مناسب انجام شود چرا که هر گاه از زمان مناسب کشت بگذرد به ازای هر روز یک درصد افت عملکرد در واحد سطح خواهیم داشت.
رحیمیدر پایان یادآور شد: تمام نهادههای کشاورزی از جمله بذر گندم و کلزا، انواع کودهای شیمیایی و … در انبارهای تعاونی روستایی و بخش خصوصی موجود بوده و کشاورزان میتوانند با مراجعه به جهاد کشاورزی انواع کود و بذر مورد نیاز خود را برای کاشت دریافت کنند تا کشت به موقع انجام دهند و عملکرد خوبی داشته باشند.
انتهای پیام/