Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the parsinews domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the white-label domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه gooya زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
تذکر روحانی معروف درباره از بین رفتن زبان نرم و مدارا برای تبلیغ – سفیر شوشتر

تذکر روحانی معروف درباره از بین رفتن زبان نرم و مدارا برای تبلیغ

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،آیت الله کریمی جهرمی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران این نهاد، توجه به دو سوال «چه چیزی را تبلیغ کنیم؟» و «خود چگونه باشیم؟» را از عوامل مهم در فعالیت های تبلیغی دانسته و آیات قرآن کریم را بهترین پاسخگو برای این سوالات دانست. شفقنا نوشت:ایشان با اشاره به آیه ی «أُبَلِّغُکُمْ رِسالاتِ رَبِّی وَ أ..

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،آیت الله کریمی جهرمی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران این نهاد، توجه به دو سوال «چه چیزی را تبلیغ کنیم؟» و «خود چگونه باشیم؟» را از عوامل مهم در فعالیت های تبلیغی دانسته و آیات قرآن کریم را بهترین پاسخگو برای این سوالات دانست.

شفقنا نوشت:ایشان با اشاره به آیه ی «أُبَلِّغُکُمْ رِسالاتِ رَبِّی وَ أَنْصَحُ لَکُمْ وَ أَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ ما لا تَعْلَمُونَ» (اعراف/۶۲) محدوده تبلیغ را رسالات الله دانست و گفت: باید محدوده تبلیغ ما رسالات الله باشد و منتهی به خدا بشود. یعنی اگر حرف می‌زنیم، صحبت می‌کنیم، منبر می‌رویم و سخن می‌گوییم بدانیم که باید محور اصلی و نقطه اساسی خدا باشد و ما بتوانیم مردم را با خدا آشنا کنیم.

ایشان افزود: قدرت یک مبلّغ جایی خودش را نشان می دهد که فارغ از هیاهوهایی که هم اکنون مشاهده می کنیم به دنبال نشان دادن مسیر الهی و درونی کردن ایمان به خدا در جان مردم باشد.

ایشان بیان کرد: در این راه توجه به مسائل اعتقادی و عقیدتی مردم در اهمیت بالایی قرار دارد. استاد بزرگوار ما مرحوم آیت الله آقای حاج آقا مرتضی حائری قدس‌الله روحه به این حقیقت رسیده بود و همیشه این کلام را برایمان متذکر می شدند که که اول باید عقیده مردم را به خدا و جهان ابدیت محکم و ثابت کرد که در نتیجه آن، تبلیغ امری آسان و ساده می گردد.

آیت الله کریمی جهرمی سپس حسن خلق در برخورد با مردم را حائز اهمیت دانست و ادامه داد: مُبلّغ اگر در کار تبلیغ و دعوت به دین خدا حسن خلق نداشته باشد نمی‌تواند به توفیقی دست پیدا کند. نمی‌توان پیرو اهل بیت (ع) بود، اما حسادت، بغض، کینه از افراد جامعه در دل داشته باشیم. باید با الگوگیری از پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) و با اخلاق حسنه، در مسیر تحکیم باورهای دینی و اعتقادی مردم گام برداشت.

ایشان دوری از خشونت و تندی در برخورد با مردم به خصوص جوانان را از شرائط اصلی مبلغین دانست و گفت: مبلّغ باید خیرخواه جامعه باشد، حتی آن جوانی که چه بسا اعمال ناروایی، نادرستی، ناپسندی دارد، انسان خیرخواه او هم باشد. دنیا دنیای مدارات است. اگر زبان نرم و مدارات از بین رفت هیچ کاری به سرانجام نخواهد رسید. افرادی که به عنوان مُبلّغ به مناطق مختلف اعزام می شوند باید این آیه شریفه را سرلوحه کار خود قرار دهند که خدا به پیامبر اکرم فرمود: «وَ لَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلیظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِک‏» (آل‌عمران/۱۵۹) اگر یک آدم غلیظ القلب، بی‌رحم و سنگ ‌دل بودی مردم از اطرافت پراکنده می‌شدند. پس این اخلاق پیامبر بود که سبب شد مردم برگرد ایشان جمع شوند، و در کنار پیامبر استراحت روحی داشته باشند.

ایشان حفظ وحدت بین مذاهب را در امر تبلیغ مهم دانست و گفت: وحدت بین عامّه و خاصه خوب است، اما از آن بالاتر حفظ وحدت در میان جامعه ی تشیّع می باشد که متاسفانه مشاهده می کنیم در کشورمان بداخلاقی ها رو به گسترش است و روحانی و طلبه ای که برای امر مبارک تبلیغ عازم مناطق مختلف می شود باید منادی وحدت بین تمام مردم کشور باشد نه آنکه با بیان مسائلی که مردم از صبح تا شب به وسائل دیگر می شنوند دل ها را از هم دور کند.

آیت الله کریمی جهرمی بر جذب هرچه بیشتر جوانان در فعالیت‌های تبلیغی تاکید کرد و گفت: با رفتارمان جوانان را از دین فراری نکنیم. حتی اگر با جوان بی‌نماز یا شارب خمر روبرو هستیم یادمان باشد که اصل اول در تبلیغ برخورد مودبانه و از روی صدق و صفا با جوانان است. ابلاغ و رساندن رسالت الهی کار آسانی نیست کما اینکه پیامبر و اهل بیت علیهم السلام در این مسیر متحمل سختی ها شدند پس ما هم در این مسیر ناملایمات را به جان بخریم تا در پیشگاه پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله سربلند باشیم.

ایشان بهره گیری از فرصت فاطمیه را نیز حائز اهمیت دانست و افزود: سعی شود مبلغین ضمن حفظ خطبه فدکیه، در درک مفاهیم و معانی آن نیز کوشا باشند. این خطبه حاوی مفاهیم عمیق و میراث بزرگ شیعه است که باید روحانیون روی ابعاد عقیدتی مختلف آن تسلط داشته باشند و آن را به مردم انتقال دهند.

در ابتدای این دیدار، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته دفتر تبلیغات اسلامی توسط حجت الاسلام روستا آزاد معاون فرهنگی و تبلیغی این نهاد به محضر معظم له ارائه شد.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=19338

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: