اعضا پنجمین دوره شوراهای اسلامی شوشتر، اول شهریور ماه ۹۶، یعنی حدود ۱۸ ماه پیش طی مراسمی، کار خود را به طور رسمی آغاز کردند، افرادی که با شعارهایی همچون بهبود مدیریت شهری، ارتقا سطح خدمات شهری و … از مردم رای گرفتند.
به گزارش سفیرشوشتر- مشخص است، که اعضا شورای شهر مسئولیت اجرایی ندارند و بازوی اجرایی آن ها برای عمل به وعده های شیرینشان، شهردار منتخب آن ها است، فردی که باید با در نظر گرفتن سابقه، تجربه، دانش، تخصص، پاک دستی و بسیاری دیگر از پارامترها انتخاب شود، تا بتواند با عملکرد خود، رضایت مردم را جلب و اعضا شورای شهر را «بد قول» نکند.
جالب است بدانید بیش از ۵ ماه از عمر شورای شهر را شهرداری شوشتر با سرپرست اداره شده است این یعنی بیشتر از یک چهارم از عمر شورای شهر بدون معرفی شهردار مدیریت شده است. و در حال حاضر پس از گذشت بیشتر از ۷۰ روز از استعفا آقای عبدالنبی شیربیگی آخرین فردی که با حکم شهرداری بر مسند بلدیه شوشتر نشسته بود میگذرد که پس از آن شورای شهر اسکندری نیا را به عنوان سرپرست موقت معرفی کردند اما هنوز حکم شهردار برای عباس اسکندری نیا صادر نشده است.
اعضا شورای شهر که چندی پیش و در دوران نامزدی انتخابات، دغدغه مندان بهبود مدیریت شهری بودند، گویا دیگر دغدغه ای برای عمل به وعده ها ندارند.
انتخاب یک سکان دار برای شهرداری شوشتر، سریالی طولانی است، که قطعا سبب وقفه در امور مدیریت شهری می شود، ۷ دیماه ۹۷ بود، که پس از کش و قوس هایی که البته طبیعی هم بود، « عباس اسکندری نیا که پس از کنار کشیدن کاوه فتحی از نامزدی شهرداری، در یک دوئل نابرابر با ابراهیم تقی پور توسط شورای شهر با ۷ رای بعنوان شهردار شوشتر معرفی شد. » ، این آغاز ماجرا بود، از آن پس زمزمه های عدم تایید شهرداری اسکندری نیا در محافل متعدد شوشتر شنیده شد. ” البته پایگاه خبری سفیرشوشتر این موضوع را مستقلا تایید و یا تکذیب نمیکند”
انصافا در دوران سرپرستی عباس اسکندرینیا برخی از وعدهای در زمان ارائه برنامه های خود در صحن شورا نظیر گشودن رو گذر، ادامه رواق سازی و … را به سرانجام رساند.
اساسا سرپرستی برای مدت کوتاهی است تا مدیر اصلی انتخاب شود، اداره کردن یک مجموعه بزرگ مانند شهرداری با مشکلات عدیده، آن هم به مدت طولانی و با عنوان سرپرست به صلاح مجموعه و مردم و شهر نیست، چرا که سرپرست در جابجایی مدیران نمی تواند نقش موثری ایفا کند.
شاید یکی از دلایل عدم صدور حکم شهرداری عباس اسکندرینیا تا بحال عدم تطابق شرایط وی با دستورالعمل ابلاغی معاون اول رئیس جمهور در خصوص شرایط انتصاب شهرداران است که در دیماه سال جاری صادر شده است.
پر واضح است در شرایط اداره شهرداری توسط سرپرست، بسیاری از مدیران و حتی کارمندان عادی نیز دچار سردرگمی شده و امور مردم با اختلال مواجه خواهد شد. اداره مجموعه بزرگی مانند شهرداری با سرپرست سبب اخلال در امور می شود.
در هر صورت امیدواریم، اعضا شورا با هم دلی و درایت عقب ماندگی ها را جبران کنند و منتخبان مردم در پارلمان شهری شوشتر هر چه سریعتر تلاش خود را جهت صدور حکم شهرداری عباس اسکندری نیا و یا انتخاب شهردار جدید بگمارند تا مردم و پرسنل شهرداری از این وضعیت گرگ و میش در آستانه نوروز خلاص شوند.