اگر نگاهی به لیست کنونی مدیران ادارات و شرکت ها درسطح شهرستان شوشتر بیندازیم متوجه می شویم اکثر مدیران شهرستان شوشتر با نماینده هماهنگ و همسو با وی بوده و دیدگاه قبیله محوری در زمان نمایندگی سهراب گیلانی بویژه در زمینه مدیریت بر شوشتر حاکم بوده است.علاوه براین عمل نکردن به وعدههای انتخاباتی و بی عدالتی و نابرابری های اجتماعی و اقتصادی منجمله استخدامی های فله ای و بحث برانگیز در برخی شرکت هااز جمله شرکت امام خمینی (ره )و دانشکده علوم پزشکی شوشترودر زمان نمایندگی سهراب گیلانی در شهرستان شوشتر باعث ناامیدی مردم شده است
بطوریکه سهراب گیلانی نماینده وقت در در دوسال گذشته علیرغم فریاد مردم و رسانه ها مبنی بر استخدامی های غیرقانونی و بحث برانگیز روزه سکوت گرفته بود و هیچگاه پیگیر این قضایا نشده بود.
با نگاهی به لیست مدیران ادارات و شرکت هادر شهرستان شوشتر در می یابیم اداراتی نظیر : آبفا، برق ، ورزش و جوانان ، آموزش و پرورش ، جهادکشاورزی ، فرمانداری و معاونت های وی در چندسال گذشته، آموزش و پرورش در گذشته وحال ، اداره امور مالیاتی ، مدیریت برخی از شعب بانکها ،بیمارستان شهدا، شرکت امام خمینی ره و معاونت های آن، مدیریت سازمان تامین اجتماعی شعبه یک و دو در گذشته و شعبه یک تامین اجتماعی در حال حاضر، میراث فرهنگی و گردشگری، مدیریت دانشکده علوم پزشکی وپایگاه سازه های آبی و…….بانماینده مردم همسو بوده ویکدست شدن مدیریت در سطح شهرستان شوشتر و همسو و همگام با نماینده وقت بودن آنهم ازیک طیف خاص باعث منفعل شدن مردم وجامعه اکثریت شده و عدم مشارکت عمومی برای توسعه شهرستان را بهمراه داشته است .
بدون شک بی عدالتی و عدم شایسته سالاری در انتصابات باعث فاصله گرفتن مردم از نظام و انقلاب شده و چون در این شهرستان امیدی به آینده و بهبود اصلاح وضعیت موجود نمی رفت مردم در شوشتر با آمدن به خیابان علیه نظام و انقلاب شعارسر دادند.
باید گفت :وضعیت کنونی شهرستان شوشتر حاصل عملکرد ضعیف سهراب گیلانی در ۷ سال گذشته بوده زیرا همه کاره شهرستان شوشتر در ۷ سال گذشته شخص گیلانی بوده و در همه امورات بویژه دستگاه اجرایی طبق مستندات موجود دخالت می کرد وی با عملکردش علنانشان داد تنها نماینده بخشی از مردم بوده است و نماینده جامعه اکثریت طبق عملکرد و مستندات موجود نبوده است !
در هر حال به راستی سوال اینجاست؟ ملاک و معیار انتصاب این مدیران در سطح شوشتر چه بوده است ؟آیا این دیدگاه و چیدمان مدیران در سطح شهرستان شوشتر باعث نارضایتی مردم از وضع موجود نشده است ؟
سوال دیگر اینکه چرا برخی افرادیکه بعنوان اعتراض وارد خیابان های شوشتر شده بودند از مناطق کم برخوردار و کمتر توسعه یافته شهرستان شوشتر بوده اند؟ آیا ضعف عملکرد و تبعیض و عملی نشدن وعده های انتخاباتی سهراب گیلانی در ۷ سال گذشته در این اتفاقات دخیل نبوده است ؟
آیا بیکاری و فقر و مشکلات معیشتی و بی عدالتی و تبعیض در این مسایل دخیل نبوده است ؟ چرا سهراب گیلانی همه کاره شوشتر در ۷ سال گذشته در جهت رفع مشکلات مردم نتوانسته بود قدمی ولو کوچک در زمینه ایجاد اشتغال مولد و پایدار بردارد ؟
بدون شک عملکرد ضعیف سهراب گیلانی و دیدگاه قبیله محور وی مهمترین مسأله در ایجاد نارضایتی بین شهروندان بوده است و این مسأله در روزهای منتهی به انتخابات بیشتر نمود پیدا می کندزیرا وی علاوه بر عملکرد ضعیفش در انتصاب مدیران شهرستان دخیل بوده است و چون مدیران در ارایه خدمات به پایین دست ضعیف بوده اند مردم در کف خیابان حاضر می شوند و با شعارهای خود حاکمیت را زیر سوال برده اند!
دیدگاه کهنه وسنتی افرادی مثل گیلانی دیگر در سال ۱۴۰۱ جواب نمی دهد زیرا این افراد مثل دهه ۶۰ به مسایل اجتماعی و فرهنگی و سیاسی مردم نگاه می کنند در حالیکه در شهرستان شوشتر تغییر ترکیب جمعیتی رخ داده است و شوشتر بلحاظ بافت جمعیتی و ویژگیهای اجتماعی و فرهنگی تغییرات زیادی با دهه ۶۰ داشته است
همچنین اشتباه سهراب گیلانی و تیم تندروی وی و حذف فعالین سیاسی و اجتماعی و نخبگان جامعه اکثریت در ۷ سال گذشته در منطقه بدلیل همسو نبودن بانماینده وقت بویژه بعداز انتخابات مجلس ۱۳۹۸ در فاصله گرفتن و نارضایتی مردم از وضعیت موجود نیزدخیل بوده است .سیاست سهراب گیلانی جذب حداکثری نبوده و منجر به حذف حداکثری در منطقه شده است
بنظر می رسد حاکمیت باید درحوزه انتخابیه شوشتر وگتوند برای برون رفت از شرایط موجود چاره اندیشی نماید و اجازه ندهد روز به روز بین نظام و مردم شکاف ایجاد شود همچنان که در دوسال گذشته بارها و بارها نقدهایی را دراین زمینه مطرح نموده بودیم اما گوش شنوایی برای پذیرش این نقدها وجود نداشته است.