رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از اختصاص سهمیه ۵۹۳نفری جذب مهندس ناظر کشاورزی به این استان خبر داد.
به گزارش سفیر شوشتر، مهندس ˈکیخسرو چنگلوایی ˈسه شنبه با اعلام این خبر افزود: مراحل استخدام این تعداد کارشناسان ناظر کشاورزی در استان خوزستان در حال انجام است.
وی گفت: با توجه به مصوبات مجلس شورای اسلامی در خصوص جذب مهندسان ناظر کشاورزی در کشور و متناسب با تعداد نیروهای خروجی از سازمان جهادکشاورزی سهمیه هایی برای استان ها تعیین شد که استان خوزستان با ۵۹۳ نفر سهمیه استخدام ،دومین استان کشور به شمار می رود .
وی افزود: ازاین تعداد ۴۹۵ نفر در سازمان جهادکشاورزی و ۹۸ نفر در ادارات تابع جهادکشاورزی در استان جذب خواهند شد.
چنگلوایی از جمله شرایط این کارشناسان را داشتن حداقل سی ماه سابقه نظارت در طرح های کشاورزی،منابع طبیعی و یا فعالیت در تعاونی های تولیدی ذکر کرد و افزود: شرایط عمومی استخدام و شرایط اختصاصی نیز در خصوص این داوطلبان استخدامی اعمال شده و تعداد ۶۳۱ پرونده از پرونده های داوطلبان استخدام که به مرکز ارسال شده بود به تایید رسیده است.
وی با اشاره به اختصاص سهمیه ای از این استخدام ها به خانواده معزز شهدا و ایثارگران و همچنین معلولان بهزیستی افزود: ۵۱ نفر از افراد فوق اولین سری از این استخدام ها را تشکیل داده اند که از اول مرداد امسال مشغول به کار می شوند.
رییس سازمان در خصوص ترکیب مدرک تحصیلی نیروهای جدید گفت: بر اساس مدرک تحصیلی زمان نظارت این عزیزان اغلب کارشناس بوده اند ولی تعداد زیادی ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شده اند .
چنگلوایی در خصوص محل بکارگیری کارشناسان جدید با اشاره به تبصره ۴ اصلاح قانون استخدام مهندسان ناظر تولیدات کشاورزی مصوب مجلس شورای اسلامی گفت: بکارگیری ناظران، فقط در جهادکشاورزی بخش و دهستان مجاز است و بکارگیری آنان حداقل تا ۱۰ سال پس از استخدام در واحدهای ستادی و مراکز استان ها ممنوع است.
وی بیشتر تعداد سهمیه استخدام را مربوط به شهرستان های دزفول به تعداد۵۱ نفر، شوشتر با ۳۴ نفر و شوش با ۳۳ نفر اعلام نمود و افزود: این شهرستان ها علاوه بر داشتن خروجی نیروی بیشتر،از قطب های کشاورزی استان محسوب می شوند.
استان خوزستان با داشتن آب های سطحی فراوان و ۲/۲ میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی (۲/۱ میلیون هکتار در حال کشت) ،توان تولید بیش از۳/۱۳ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی را در سال دارد.
این استان قابلیت کشت ۶۷نوع محصول در سال را دارد و با داشتن ۷/۹ میلیون واحد دامی، وجود کشت و صنعت های عظیم نیشکری، قطب مهم کشاورزی کشور محسوب می شود.
منبع:ایرنا