فرماندار گتوند با بیان اینکه زمینه برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در این شهرستان فراهم است گفت: این شهرستان از ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی برخوردار می باشد.
به گزارش سفیر شوشتر، سید مجید صالحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح ظرفیت های بخش کشاورزی گتوند افزود:با توجه به فقدان صنایع و کارخانجات بزرگ در این شهرستان ضروری است تا با توسعه بخش کشاورزی علاوه بر افزایش تولید فرصت های شغلی برای جوانان بیکار گتوند فراهم کرد.
وی اولویت نخست مجموعه مدیریت شهرستان گتوند را تلاش برای ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان جویای کار با بهره گیری از ظرفیت های موجود به ویژه بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: ایجاد فرصت های شغلی از مطالبات جدی مردم شهرستان گتوند می باشد.
صالحی اراضی حاصلخیز ، تولید محصولات با کیفیت و عبور رودخانه کارون از این شهرستان را از جمله پتانسیل های بخش کشاورزی گتوند برشمرد و اظهار کرد:دشت عقیلی با اراضی حاصلخیز از قطب های کشاورزی استان خوزستان و کشور بوده که نقش مهمی در تولید و اشتغال در منطقه دارد.
فرماندار شهرستان گتوند از پیگیری برای آبی کردن ۹ هزار هکتار از اراضی دیم این شهرستان خبر داد و گفت:آبی کردن این اراضی نقش مهمی در افزایش تولید انواع محصولات و ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان جویای کار در شهرستان گتوند دارد.
صالحی خواستار تامین اعتبار و تسریع در اجرای طرح آبیاری در این اراضی دیم شد و افزود:احداث شبکه آبیاری در این اراضی نقش مهمی در افزایش و تولید انواع محصولات کشاورزی در شهرستان گتوند دارد.
وی از واگذاری یک هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی پادگان شهید باغبانی برای توسعه بخش کشاورزی گتوند خبر داد و گفت:با واگذاری این اراضی کشاورزی ۱۳۵ فرصت شغلی برای جوانان دانش آموخته رشته کشاورزی ایجاد می شود
ضمن اینکه افراد بومی مجاور این پادگان از مزایای توسعه بخش کشاورزی در این اراضی بهره مند می شوند.
فرماندار گتوند به ظرفیت موجود در ۴۰۰ هکتار باغ مرکبات و ۵۰ هکتار نخیلات این شهرستان اشاره کرد و گفت:ظرفیت های کشاورزی شهرستان گتوند به خوبی معرفی نشده است.
صالحی مجموع اراضی کشاورزی شهرستان گتوند را ۳۶ هزار هکتار عنوان کرد و افزود:چهار هزار هکتار از اراضی مذکور متعلق به شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون بوده که زیر کشت نیشکر می رود.
وی میزان تولید انواع محصولات کشاورزی از سطح ۳۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم شهرستان گتوند را ۴۶۰ هزار تن بیان کرد و اظهار داشت:سالانه ۳۰۰ هزار تن انواع سبزی و صیفی در گتوند تولید می شود که بازار مصرف سراسر کشور ارسال می گردد.
صالحی همچنین تاکید کرد:برخی محصولات کشاورزی تولید شهرستان گتوند از جمله هندوانه عقیلی به دلیل کیفیت بالا در بازار سراسر کشور مورد استقبال قرار گرفته ضمن اینکه مرکبات تولید گتوند نیز به لحاظ کیفیت و مرغوبیت مشتریان خاص خود را دارد.
وی در خاتمه اظهار داشت:بخش کشاورزی شهرستان گتوند نیز دارای ظرفیت و پتانسیل قابل توجهی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه کشاورزی ، افزایش تولید و صنایع تبدیلی است که در این راستا از سرمایه گذاران حمایت می شود.
شهرستان گتوند در شمال استان خوزستان بیش از ۷۴ هزار نفر جمعیت دارد.