Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
کاهش شدید اعتبارات، دلیل عقب‌ماندگی اجرای طرح‌های آبرسانی خوزستان ‌ – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

کاهش شدید اعتبارات، دلیل عقب‌ماندگی اجرای طرح‌های آبرسانی خوزستان ‌

به گزارش سفیر شوشتر، معاون فنی شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به طرح‌های آبرسانی که در استان انجام می‌شود، گفت: از مجموع ۶۰ منطقه شهری استان متولی آبرسانی برخی از این شهرها سازمان آب و برق است. به طور نمونه متولی آب‌رسانی به شهرستان‌های، شوشتر، ایذه، ماهشهر، آغاجاری، بندرامام(ره)، امیدیه، دشت‌آزادگان و رامهرمز تحت پوشش طرح جامع آبرسانی غدیر هستند، سازمان آب و برق است.

سیدشمس‌الدین کلانترزاده  با تاکید بر این‌که آبفای استان همواره الگوی اقتصاد مقاومتی را در اجرای طرح‌های آبرسانی در دستور کار خود قرار داده است، اظهارکرد: از مشکلات عمده عقب‌ماندگی در اجرای طرح‌های آبرسانی، کاهش شدید اعتبارات این طرح‌ها در دو سال اخیر و کاهش قابل توجه منابع زیرزمینی و سطحی است. وجود این مشکلات ما را به سمتی سوق داد تا روی طرح‌هایی که از لحاظ اقتصادی زودبازده باشند و از نظر فنی منابع را به شکل بهتری بتوانند در دسترس مردم قرار دهند، کار کنیم.

وی خاطرنشان‌کرد: به دلیل وجود این مشکلات تمرکز شرکت آب و فاضلاب خوزستان بر جلوگیری از پرت و کاهش هدروی آب در شبکه‌های آب شده است. کاهش هدر‌روی آب موجب می‌شود تا نیازی به منابع آبی جدیدی نداشته باشیم و کمبود آب را جبران کنیم.

معاون فنی شرکت آب و فاضلاب خوزستان اظهارکرد: اگر یک درصد از میزان پرت آب را در شبکه کاهش دهیم، ۱۰ درصد در منابع مالی صرفه‌جویی می‌شود. به همین منظور در چند سال اخیر از مجموع ۸ هزار کیلومتر شبکه آبی، ۱۵۷۰ کیلومتر بازسازی و نوسازی شد که این اقدام هم‌اکنون پرت آب شبکه کاهش چشمگیری داشته اشت.

کلانترزاده افزود: قرار است امسال این رقم را تا میزان میانگین پرت آب کشوری کاهش دهیم. همچنین در راستای کاهش پرت آب ۶۰ کیلومتر شبکه آبرسانی در سراسر استان مورد اصلاح و بازسازی قرار می‌گیرد.

منبع:ایسنا

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=2541

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: