Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
نابودی کشاورزی خوزستان با انتقال آب کارون – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

نابودی کشاورزی خوزستان با انتقال آب کارون

نابودی کشاورزی خوزستان با انتقال آب کارون

گروه جامعه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون برای مصارف غیرآشامیدنی کشاورزی خوزستان را نابود خواهد کرد.

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از بهار نیوز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون برای مصارف غیرآشامیدنی کشاورزی خوزستان را نابود خواهد کرد.

کیخسرو چنگلوایی اراضی پایاب خوزستان را یک میلیون و ۲۵۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: برای تکمیل طرح‌های توسعه ۷ میلیارد متر مکعب کسری آب داریم که در صورت تبدیل اراضی دیم به آبی این رقم به ۱۶ میلیارد متر مکعب می‌رسد.

وی هزینه انتقال آب از سرشاخه‌ها برای مصارف کشاورزی را ۵ برابر هزینه مصرفی آب کشاورزان خوزستانی اعلام کرد و گفت: متولی انتقال آب وزارت نیرو است و این وزارت‌خانه باید راندمان آب را بالا ببرد.

چنگلوایی با بیان اینکه کیفیت آب کارون قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست تصریح کرد: میزان EC فعلی آب کارون هم به محصولات زراعی و هم به محصولات باغی ضرر وارد می‌کند.

چنگلوایی تاکید کرد:‌ اگر سریعتر برای شوری آب سد گتوند چاره‌اندیشی نشود تمام شهرستانهای تحت پوشش آبیاری این سد به نابودی کشیده می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در بخش دیگری از سخنانش به طرح رهبر معظم انقلاب موسوم به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری اشاره کرد و گفت: ۲۵۰ میلیارد دلار اعتبار هفته گذشته به این طرح اختصاص یافت و یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان دیگر از طریق فاینانس خارجی با کشور چین در حال جذب است.

وی افزود: کار ۷۵ هزار هکتار از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری به پایان رسیده و زمینها کشت شده و مناقصات ۴۶ هزار هکتار از آن نیز اجرا شده است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=3082

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: