به گزارش سفیر شوشتر، شرکت کشت و صنعت کارون سال های گذشته زمینی با مساحت بیش از ۱۴۰ هکتار را به باغ مرکبات تبدیل کرده است.
شرکت کشت و صنعت کارون در روز های گذشته تعداد ۲۰۰ اصله درخت و حدود یک هکتار از درختان این باغ را قطع کرده است.
بزرگترین کارخانه تولید شکر در خاورمیانه قصد دارد با تخریب این باغ آن را به مزرعه نی شکر تبدیل کند.
حجت الاسلام سید محمد سادات ابراهیمی در گفت و گو با سفیر شوشتر درباره قطع درختان توسط شرکت کشت و صنعت کارون شوشتر، اظهار داشت: قطع درختان توسط شرکت کشت و صنعت کارون باید متوقف شود و این کار باعث تخریب محیط زیست و کشاورزی میشود.
وی افزود: باید جلوی قطع درختان گرفته شود و قطع درختان نه تنها مشکلاتی در زیست محیطی ایجاد میکند بلکه باعث نگرانی مردم منطقه شده است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرهنگ درخت کاری، بیان کرد: قطع درختان یک فرهنگ غلط بوده که در گذشته صورت میگرفت لذا مسئولین باید با اقدامات لازم و ترویج در فرهنگ درختکاری مردم را تشویق و ترغیب به کشت درخت و درخت کاری کنند.
وی به اهمیت روز درخت کاری و کاشت نهال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: هر ساله مقام معظم رهبری به صورت نمادین با توجه به تمام مسائل کشور در روز درخت کاری اقدام به کاشت نهال میکنند زیرا اهمیت و موضوع کشت درخت را برای مسئولین کشوری با توجه به بیانات و اقدامات مقام معظم رهبری حائز اهمیت است.
سادات ابراهیمی عنوان کرد: متأسفانه وقتی دیده میشود در یک منطقه اقدام به قطع درختان میشود این کار نه در راستای بیانات مقام معظم رهبری و نه درراستای مسائل زیست محیطی است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به اهمیت کشاورزی در تمام دنیا اشاره کرد و تصریح کرد: امروزه درخت کاری و بخش کشاورزی یکی از بزرگترین راههای کاهش آلایندهها و آلودگی هوا بوده و در دنیا نسبت به درخت و درخت کاری توجه خاصی دارند و درخت کاری یکی از مهمترین اولویتهای کشورها است.
انتهای پیام/
۳ نظر
متاسفانه یک عده بی سواد از خدا بی خبر منافع طلب دستور یه همچون کاری رو دادن.آخه مگه شرکت کارون مشکل کمبود زمین داره که این بدبخت بیچاره ها رو قطع میکنین…
مدیریت کشت و صنعت کارون می خواهند این شرکت را ببندند تمام پرسنل را بازنشسته کرده اند باغ های میوه را تخریب می کنند چون بومی شوشتر نیستند یعنی خانواده هایشان در شوشتر نیست محیط زیست شوشتر ، گتوند و صالح شهر را از بین ببرند . چند سال پیش هم تمام درختهای حاشیه کمپ صنعتی را که جهت مهار دود کارخانه کاشته بودند قطع کردند . محیط زیست شوشتر و گتوند باید از خواب زمستانی در این گرمای جنوب بیدار شوند .
می خواستم بگویم چرا بانک کشاورزی شرکت کارون را سپرده دست چند پیرمرد فرتوت دیدیم مدیر عامل بانک کشاورزی خود بازنشسته سن بالایی است وامصیبتها
درود بر سفیر شوشتر که پیگیر مشکلات منطقه است .
مدیریت شرکت چون از حفظ و نگهداری باغ مرکبات جوار صالح شهر عاجز است بجای قطع کردن آن را به شورای شهر صالح شهر واگذار کند تا علاوه بر حفظ و نگهداری اشتغالزایی منبع درآمدی باشد برای توسعه و عمران صالح شهر چرا که شرکت زمینهای آنها را گرفته و جوانانشان همه بیکار هستند .