مصطفی رسائی| پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۱
پس از قبول استعفای آقای محمد رضا عمانی توسط شورای شهر چند وقت در فضای حقیقی و مجازی سخن از افراد مختلف جهت تصدی شهرداری کهن شهر شوشتر به میان است فرصت را مغتنم شمرده و دراینباره ذکر چند نکته در این سیاهه امیدوار هستیم برخی از بایدها و نبایدهای انتخاب شهردار آینده را ساده بیان کنیم.
شورای محترم ششم از تجربه ابقاء عباس اسکندری و عزل اسکندری، سرپرستی محمد اسفندیاری، انتخاب محمد رضا عمانی بعنوان شهردار و قبول استعفاء عمانی و مجدد سرپرستی محمد اسفندیاری در مدت کوتاه از عمر شورا حداقل در حوزه انتخاب شهردار مثل یک شورای دو یا سه دورهای عمل کرده است. و این تغییرات بلاشک در کارنامه شورا بعنوان یک نقصان و عیب نگاشته و محفوظ است.
قاعدتا دیگر مجالی برای آزمون و خطا باقی نمانده ادامه روند قبل که مانند حکایت “باقالی بخور کشتی بگیر خوردی زمین دوباره بگیر است” شورای شهر و شهرداری را از حیض انتفاع خارج میکند شورا باید به گونهای چیدمان توسعه شهری را ترسیم کند تا در فرصت باقی مانده از عمر شورا با انتخاب یک شهردار در خور نام شوشتر خود را از استیصال و درماندگی در گماردن یک رئیس بلدیه خارج کند.
اعضای محترم شورای شهر بدانند همواره در ایام انتخاب شهردار لابیهای سنگینی از سوی جریانات مختلف سعی در نشاندن نیروی خود بر کرسی شهرداری دارند، پر واضح است که شورا باید به دور از فضاهای انتخاباتی-هیجانی باید ضمن بررسی کامل شرایط افراد و نامزدهای سمت شهرداری این نکته را مد نظر داشته باشند که کسی شهردار نشود که قبای شهرداری به تنش زار بزند، کسی شهردار نشود که مرتب نیاز باشد در گوشش یاسین بخوانید کسی شهردار نشود که جو شهرداری را بیشازپیش متشتت بکند.
به نظر میرسد ره آورد و محصول انتخاب شورا تا چند روز دیگر مشخص شود، امید آن داریم شورای شهر به افراد اصتلاحا صفر کیلومتر اعتماد نکند به کسی اعتماد نکند تا خودش را بخواهد با اتمسفر شهرداری وفق بدهد باید بساط را جمع کنند، به کسی اعتماد نکند که اهل نشست و گعدههای سیاسی شبانه باشد، شهردار آینده باید از بدنه شهرداری باشد و در خصوص امور یومیه شهرداری اطلاعات کافی و وافی داشته باشد تا در رتقوفتق کارها نیاز نباشد از سوی کسی به وی چیزی دیکته شود، شهردار آینده باید جوان، خوش فکر و با برنامه باشد.
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال