شخم میراث فرهنگی خوزستان در سکوت رسانه ای مسئولان!

حیدری

افشین حیدری مدیر جوان سازمان میراث فرهنگی خوزستان چند سالی می شود که بر این مسند تکیه زده است، انتصاب وی در دولت اصولگرا شگفتی بود و ادامه فعالیتش در دولت اعتدال عجیب.
حیدری نه چپ است نه راست، این حرف بارها از زبان وی شنیده شده، یعنی  هم می تواند اصولگرا باشد هم اصلاح طلب، به زبان ساده تر فوت و فن کوزه گری را از سفال های باقی مانده از میراث اجدادمان خوب فراگرفته است.
مدت زیادی می شود در تیررس داس تدبیر و امید قرار دارد ولی شاید انتصاب مشاورانی خاص و ارتباطات خوبی که دارد تا کنون او را از زخم داس تدبیر در امان نگه داشته است.
اصلا این قصه را بی خیال شویم بهتر است صلاح مدیر خویش را عبدالحسن داند که گفتنش باعث می شود با انگ های سیاسی پاسخ دهند ولی انگار این بی خیالی به سازمان عریض و طویل میراث فرهنگی و گردشگری نیز سرایت کرده است و عامل بی انگیزگی هم شده است.
ماجرای عجیب تپه چغامیش یکی از نمونه های بی انگیزگی مسئولان سازمان میراث فرهنگی در پیگیری مسئولیت خود نسبت به حفاظت از میراث این مرزو بوم است.
نفی و اثبات اینکه تپه را شخم زده اند یا زمین آن را برای کاشت محصولات کشاورزی زهکشی کرده اند را می توان در تغییر مدیر میراث فرهنگی شهرستان مربوطه در یک اقدام ضرب الاجلی جستجو کرد.
هنوز تب و تاب خبرشخم زدن تپه چغامیش در رسانه های داخلی و خارجی فروکش نکرده است که  چند روز پیش شنیدیم کوشک حمیدیه در سایه عدم پیگیری مسئولان سازمان میراث فرهنگی توسط ماشین آلات سنگین شبکه آب کرخه و شاوور در حال تخریب است.
کوشک حمیدیه بنایی است تاریخی که در سال ۱۳۸۰ به ثبت ملی رسیده است و در حال حاضر شبکه آب کرخه  آن را به عنوان یک انبار مورد استفاده قرار می دهد و حاضر نیست که ساختمان را ترک و آن را به اداره میراث فرهنگی واگذار کند  علی رغم اینکه هفت ماه از عقد قرارداد تحویل قصر حمیدیه به اداره میراث فرهنگی می گذرد.
اینکه تخریب “کوشک حمیدیه” در طی این مدت می تواند باعث عزل مسئول میراث فرهنگی حمیدیه یا اهواز شود را قطعا برادر افشین می تواند تشخیص دهد لکن مشخص نیست ریشه این اهمال کاری ها را در سازمان میراث فرهنگی چه کسی باید تشخیص دهد.
جالب اینجاست در همان زمانی که این اتفاقات تلخ در حوزه میراث واقعی ایران زمین در حال وقوع است مدیر محترم سازمان میراث فرهنگی برای جلوگیری از انجام پروژه مهم عمرانی در اهواز تمام همت خود را روی مجسمه های میدان چهارشیر قرار می دهد که قرار دادن آن ها در لیست میراث واقعی فرهنگی هنوز با ابهاماتی مواجه است.

پی نوشت:
انگیزه گاهی دادنی است گاهی گرفتنی!

منبع:رهیاب

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=6753

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: