Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
از وزرای سابق ارشاد تارئیس شدن معاونها! بازار داغ گزینه ها برای صندلی ریاست رسانه ملی – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

از وزرای سابق ارشاد تارئیس شدن معاونها! بازار داغ گزینه ها برای صندلی ریاست رسانه ملی

 

139207281509549561377883

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی،صادق قطب‌زاده،محمد هاشمی رفسنجانی،علی لاریجانی وعزت‌الله ضرغامی ریاست سازمان صدا و سیما را بر عهده داشته‌اند واحتمالا ودرصورت تائید شنیده ها باید منتظر معرفی پنجمین رئیس رسانه ملی باشیم که همین امر بازارگمانه هارا داغ داغ نموده است.

*وزیر سابق ارشاد
در میان گزینه هایی که اینروزها مطرح شده اند یک رسانه اصلاح طلب نام حسینی وزیر سابق ارشاد را مطرح کرده و در مطلبی درباره اینکه چرا گمانه محمد حسینی پررنگ است؟نوشته است: درباره اینکه چرا نام محمد حسینی برای ریاست سازمان صداوسیما مطرح شده است باید به چند نکته توجه داشت. اول اینکه گزینه‌های احتمالی دیگر دارای شرایط محمد حسینی نیستند بدین معنا که محمدحسین صفار هرندی که ظاهرا به عنوان یکی از گزینه‌های ریاست صداوسیما مطرح بود اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام دارای کرسی است و از سویی بخشی از افکار عمومی جامعه با او همراه نیست چرا که رزومه عملکرد و موضع‌گیری‌هایش نشانی از میانه‌روی ندارد. در همین مطلب درباره شباهت‌های ضرغامی و حسینی امده است:ضرغامی که اکنون ریاست سازمان صداوسیما را بر عهده دارد در نکاتی با محمد حسینی مشترک است. اولین اشتراک آنها به فعالیت‌هایشان در صداوسیما مربوط است بدین نحو که عزت‌ا… ضرغامی پیش از جلوس بر کرسی ریاست، معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد و همچنین معاونت صداوسیما در امور استان‌ها و حقوقی و امور مجلس را عهده دار بوده و محمد حسینی هم در رزومه خود معاونت صداوسیما و ریاست حوزه ریاست را دارد. شباهت دیگر آنها میانه‌روی است البته هر دو در برخی اوقات از این مشی فاصله گرفتند که به سرعت سعی در اصلاح آن کرده‌اند. بنابراین این دو در یک مسیر حرکت می‌کنند؛ البته با حضور احتمالی در صداوسیما این انتظار از حسینی می‌رود که به اصلاح برخی امور در رسانه ملی اهتمام بورزد.

*بازگشت وزیر کشور به خانه
اما امروز یک رسانه درباره اخبار مختلفی که در خصوص رییس جدید رسانه ملی منتشر می شود به گزینه جالبی اشاره کرد ونوشت:اطلاعات دریافتی خبرنگار عصرخبر حاکیست که یک عضو کابینه دولت روحانی بر صندلی ریاست صدا و سیما تکیه خواهد زد.عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و عضو کابینه حسن روحانی سکان هدایت رسانه ملی را به عهده خواهد گرفت.شنیده ها حاکیست، وی حتی برنامه های کلان خود را برای راهبری صدا و سیما تهیه و ارائه کرده است.از مهمترین سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست دیوان محاسبات کشور، نماینده دوره چهارم مجلس شورای اسلامی از شهرستان شیروان و قائم‌مقام دبیر شورای عالی امنیت ملی و همچنین معاون اجتماعی، فرهنگی رسانه‌ای در دوره ریاست علی لاریجانی در سازمان صدا و سیما، اشاره کرد.

*گزینه همیشگی
حداد عادل یکی از گزینه های همیشگی درباره ریاست سازمان صدا وسیما بوده وهست بطوریکه همین حالا او را یکی از گزینه های قطعی این پست می داند اتفاقی که سال گذشته نیز رخ داد ودر نهایت دفتر غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی شایعه انتخاب وی به عنون رئیس سازمان صدا و سیما را تکذیب کرد.
مرداد سال گذشته، دفتر رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در نامه‌ای در خصوص شایعه جانشینی غلامعلی حداد عادل به جای عزت‌الله ضرغامی به عنوان مدیر سازمان صدا و سیما توضیح داد: وب‌گاهها و خبرگزاری‌ها قبل از اطمینان از صحت خبر از انتشار آن خودداری کنند و با شایعه پراکنی موجبات ابهام و نادیده گرفتن خدمات و زحمات مدیریت صدا و سیما را فراهم نکنند.

*ورود معاون برون سازمانی به گزینه ها
محمد سرافراز،معاون برون مرزی فعلی صدا و سیما که از پایه گذاران شبکه پرس تی وی است و نقش ستودنی در حضور بین المللی تلویزیون کشورمان در میان رسانه های قدرتمند داشته است . شبکه هیسپان تی وی هم به مدیریت وی فعالیت می کند . او که با حکم رهبری عضو شورای عالی فضای مجازی هم هست به دلیل آشنا بودن با فضای رسانه ملی و همچنین طرح ها و برنامه های مدون برای تأثیرگذاری صدا و سیما می تواند از چهره های مطرح برای حضور بر فراز تپه های جام جم باشد .

*معاون جای رئیس
علی اصغر پورمحمدی مدیر موفق شبکه ۳ سیما که از بانفوذ ترین افراد در صدا و سیما به شمار می آید ، یکی از افرادی است که ممکن است با یک پله پیشرفت به ریاست کل رادیو و تلویزیون برسد . وی که رابطه خوبی با نهادهای مختلف نظام داشته ، اعتقاد ویژه ای به جوانگرایی در عرصه مدیریت دارد و در صورت این انتصاب می توان پیش بینی کرد موج حضور نیروهای جوان در صدا و سیما بیشتر شود .

*تکذیب صفار
آخرین عضو جدا شده دولت نهم هم اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است . صفار هرندی که ۴ سال ردای وزارت ارشاد را بر تن داشت و قبل از آن هم در روزنامه کیهان مشغول بود این روزها از نظر خیلی ها بهترین گزینه ای است که می تواند به خیابان جام جم برود . البته همان افراد هم اذعان دارند صفار برای رسیدن به این پست باید محافظه کاری های خود در عرصه فرهنگ را کنار بگذارد .

وی در این باره گفت:‌من تعجب می کنم از رسانه ای که اخیرا به جرگه مطبوعات روی دکه پیوسته و برای جبران فاصله اش با رفقایی از جنس خود، متوسل به خبرسازی آنهم نه از نوع خبرسازی ابتکاری، بلکه با استفاده از نیم‌خورده‌های دیگران شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شایعه مستقر شدن بنده در یکی از اتاق های سازمان صدا و سیما دروغی است که مدت هاست از تاریخ ساخته و پرداخته شدن آن گذشته و بارها رسما تکذیب شده است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=149

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: