کد خبر : 6189
تاریخ انتشار : شنبه 4 آوریل 2015 - 14:04
233 views

عملکرد واحد بهداشت محیط شوشتر در طرح بسیج سلامت نوروزی

عملکرد واحد بهداشت محیط شوشتر در طرح بسیج سلامت نوروزی

به گزارش  سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت دانشکده مهمترین فعالیتهای واحد بهداشت محیط از اول اسفند ماه ۹۳ لغایت ۹۴/۱/۱۵در طرح بسیج سلامت نوروزی را به شرح ذیل عنوان نمود. ۱-   بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۱۵۳۸ مورد ۲-   بازدید از اماکن

به گزارش  سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت دانشکده مهمترین فعالیتهای واحد بهداشت محیط از اول اسفند ماه ۹۳ لغایت ۹۴/۱/۱۵در طرح بسیج سلامت نوروزی را به شرح ذیل عنوان نمود.

فرهادی-فریدون-معاون-بهداشتی-دانشکده-علوم-پزشکی

۱-   بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۱۵۳۸ مورد

۲-   بازدید از اماکن عمومی ۲۴۰ مورد

۳-   مراکز و اماکن عمومی معرفی شده به تعزیرات ۶ مورد

۴-   مراکز و اماکن پلمپ شده ۱ مورد

۵-   نمونه برداری از مواد غذایی و نان ۶۵ مورد

۶-   مقدار مواد غذایی معدوم شده ۱۸۷ کیلوگرم

۷-   نمونه برداری با کتریولوژی آب آشامیدنی ۱۱۸ مورد

۸-    کلرسنجی آب آشامیدنی ۱۱۹۴ مورد

۹-    صدور اخطاریه بهداشتی برای متصدیان متخلف اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی  ۵۰ مورد

۱۰- صدور کارت بهداشت  جهت مراکز تهیه و توضیع مواد غذایی و اماکن عمومی ۴۶۸  مورد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر