برگزاری سفره ی افطار رمضانی در شام میلاد کریم اهل بیت در مسجد امام علی (ع) شوشتر

علی بهرامی رئیس اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر از برگزاری سفره ی افطار رمضانی در مسجد امام علی (ع) واقع در منطقه ی 250واحدی شوشتر خبر داد. به گزارش سفیر شوشتر ، این برنامه که با همت موسسه ی فرهنگی قرآن و عترت مشکات النور و مشارکت شهرداری برگزار گردید با استقبال خوبی از
علی بهرامی رئیس اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر از برگزاری سفره ی افطار رمضانی در مسجد امام علی (ع) واقع در منطقه ی 250واحدی شوشتر خبر داد.
به گزارش سفیر شوشتر ، این برنامه که با همت موسسه ی فرهنگی قرآن و عترت مشکات النور و مشارکت شهرداری برگزار گردید با استقبال خوبی از سوی نمازگزاران مواجه شد.
سیده مریم موسوی زاده مدیر موسسه ی مشکات النور شوشتر نیز در حاشیه ی برگزاری این مراسم گفت: در راستای منویات رهبر فرزانه ی انقلاب، مبنی بر ترویج سفره های ساده و پرهیز از اسراف و ریخت و پاش در برگزاری میهمانی ها و علی الخصوص سفره های افطاری این ضیافت ساده و پر محتوا را ترتیب داده ایم.
بهرامی با ابراز خرسندی از تعدد برگزاری سفره های ساده و کم هزینه ی افطاری در شهرستان عنوان کرد: این رسم خوشایند و خداپسندانه به همت مردم متدین ، در گستره ی وسیعی در حال انجام است و امیدواریم فرهنگ غلط سفره های رنگارنگ و پر از اسراف ، از سفره های خانه هایمان برچیده شود.
برچسب ها :اخبار خوزستان ، اخبار شوشتر ، اخبار گتوند ، اداره ارشاد شوشتر ، خبر حوزستان ، خبر گزاری گتوند ، خوزستان ، سفیر ، سفیر شوشتر ، شوشتر ، گتوند
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰