دکتر مقتدایی استاندار خوزستان در جلسه شورای آموزش و پرورش گفت: از همه ظرفیت های استان خوزستان در جهت ریشه کنی بی سوادی استفاده کنیم.
به گزارش سفیر شوشتر به نقل روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، دکتر مقتدایی استاندار خوزستان در این جلسه با تاکید بر اهمیت سواد در جامعه گفت: ارتقاء وضعیت آموزشی استان و ریشه کنی بی سوادی در جامعه موجب ارتقاء فرهنگ، سلامت و بهبود معیشت مردم و رشد و شکوفایی همه جانبه می گردد.
دکتر مقتدایی گفت: سیاست های تشویقی گسترده ای را جهت شرکت کنندگان در دوره های سوادآموزی در دستور کار شورای آموزش و پرورش استان خوزستان قرار داده ایم که امیدواریم با اجرای این سیاست ها و استفاده از همه ظرفیت ها، آمار باسوادان را در استان هم به جهت کمی و هم به جهت کیفی ارتقاء دهیم.
استاندار خوزستان با تاکید بر اجرای صحیح مصوبات شورای آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد می گردد شورایی متشکل از اعضای شورای استان و معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان تشکیل گردد تا بر اجرای صحیح مصوبات این شورا نظارت نماید و اگر مصوبه ای به هر دلیلی با تاخیر و یا به کندی اجرا شد؛ اعضای این شورا زمینه برطرف کردن مشکلات اجرای این مصوبه را فراهم نمایند.
محمد تقی زاده مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان در این جلسه با اشاره به توزیع کتاب سلامت در واحدهای آموزشی استان خوزستان گفت: در این کتاب که ویژه دانش آموزان ابتدایی و متوسطه اول تدوین شده است، سعی کرده ایم مهارت های زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را به دانش آموزان آموزش دهیم.
وی در ادامه افزود: کتاب سلامت در زنگ سلامت آموزشگاه های استان توسط مراقبین سلامت و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی اهواز تدریس می شود و به سوالات دانش آموزان در خصوص مسائل بهداشتی و آسیب های اجتماعی که در زندگی روزمره با آنها مواجه می شوند، پاسخ داده می شود.
تقی زاده در ادامه با اشاره به لزوم مشارکت همه دستگاههای دولتی در امر سواد آموزی گفت: در استان خوزستان ۶۵۰ هزار بی سواد وجود دارد که یک سوم از این بی سوادان اولیای دانش آموزان هستند که با اجرای طرح پالایش اسمی، اطلاعات از مناطق استخراج شده است تا زمینه شرکت اولیای بی سواد دانش آموزان در دوره های بی سوادی مهیا گردد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به تحت پوشش آموزشی قرار دادن ۶۴ هزار نفر نوآموز دوره پیش دبستانی در سال تحصیلی جاری در استان خوزستان گفت: این آمار در مقایسه با سال تحصیلی گذشته که ۳۲ هزار نفر بوده است رشد صد درصدی داشته است.
تقی زاده به برگزاری دوره یک ماهه آمادگی ویژه کودکان مناطق دوزبانه اشاره کرد و گفت: در تابستان ۹۳، چهار کتاب به عنوان محتوای آموزشی ویژه مربیان پیش دبستانی استان توزیع گردید و امیدواریم با اجرای طرح یکنواخت سازی آموزش پیش دبستانی و نظارت بر اجرای صحیح آموزش در این دوره پر اهمیت، در سال های تحصیلی در مقطع ابتدایی با مشکلات کمتری مواجه گردیم.