Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
لزوم ایجاد مسیر گردشگری روستای جهانی میمند به پاسارگاد – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

لزوم ایجاد مسیر گردشگری روستای جهانی میمند به پاسارگاد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر حسن‌زاده در حاشیه سفر استاندار کرمان به شهربابک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهربابک در حوزه گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت و انرژی‌های خورشیدی به‌عنوان پنج پیشران استان کرمان نمود دارد و می‌تواند، کار کند. وی بیان داشت: شهربابک در حوزه گردشگری با توجه به اینکه در مسیر ترانزیت شمال به جنوب کشور قرار گرفته است و حمل‌ونقل کالا و مسافر از استان‌های مختلف از این شهر..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر حسن‌زاده در حاشیه سفر استاندار کرمان به شهربابک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهربابک در حوزه گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت و انرژی‌های خورشیدی به‌عنوان پنج پیشران استان کرمان نمود دارد و می‌تواند، کار کند.

وی بیان داشت: شهربابک در حوزه گردشگری با توجه به اینکه در مسیر ترانزیت شمال به جنوب کشور قرار گرفته است و حمل‌ونقل کالا و مسافر از استان‌های مختلف از این شهرستان را داریم، بنابراین این شرایط مزیت رقابتی شهربابک را برای ما دو چندان کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اعلام کرد: می‌توان مکان‌هایی برای ایجاد بازارچه‌های صنایع‌دستی و غرفه‌های فروش فیروزه در شهربابک را طراحی کرد که بازار صنایع‌دستی در جنوب‌شرق کشور شکل بگیرد.

حسن‌زاده اظهار داشت: از طرفی جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شگفت‌انگیزی مثل روستای ثبت جهانی میمند، عمارت موسی‌خانی، غار ایوب، دشت ریواس و دریاچه مُخرگه را در شهرستان شهربابک داریم که زمینه را برای جذب گردشگران فراهم می‌کند.

وی با اشاره به فاصله ۲۰۰کیلومتری شهربابک تا یزد و فارس عنوان کرد: شهربابک می‌تواند حلقه‌های گردشگری با یزد و شیراز داشته باشد و می‌توان مسیر گردشگری روستای جهانی میمند به تخت جمشید را تعریف کرد.

او خواستار ایجاد زنجیره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در شهربابک شد و افزود: با نصب تابلوها می‌توان ظرفیت‌های شهربابک را به مسافران معرفی کرد تا شاهد ماندگاری بیشتر مسافران و گردشگران در این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اینکه شهربابک می‌تواند ابتدای مسیر گردشگری کرمان باشد به ارائه جزئیات بیشتری از این مسیر پرداخت و گفت: گردشگران می‌توانند با حضور در شهربابک وارد مسیر گردشگری استان شوند، سپس به سیرجان بروند و جاذبه‌های تاریخی و مجموعه گهرپارک را ببینند و بعد از آن جاذبه‌های طبیعی را در بافت و رابر ببینند و در ادامه مسیر هم به ارگ بم و کویر شهداد بروند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تاکید بر اینکه استان ما سرزمین فرصت‌ها و سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: سرمایه‌گذاران در شهربابک می‌توانند از ظرفیت مجموعه مس برای خدمت‌رسانی به کارکنان و مهمانان این مجموعه استفاده کنند.

۴۶

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=18893

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: