Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the parsinews domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the white-label domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه gooya زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
همه‌گیری یک بیماری ناشناخته مرگبار/ هنوز هیچ‌کس اسم این بیماری را نمی‌داند – سفیر شوشتر

همه‌گیری یک بیماری ناشناخته مرگبار/ هنوز هیچ‌کس اسم این بیماری را نمی‌داند

نادیا زکالوند: روز پنج‌شنبه، مقامات بهداشت عمومی کنگو،‌ به مردم در مورد نوعی بیماری مرموز و مشابه آنفلوآنزا که در هفته‌های اخیر ده‌ها نفر را به کام مرگ فرستاده است، هشدار دادند. ژان کاسیا، رئیس مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آفریقا، به خبرنگاران گفت که طی ۴۸ ساعت آینده، اطلاعات بیشتری درباره این بیماری به دست‌شان می‌رسد و به‌سرعت مردم را در جریان گزارش‌های جدید قرار می‌دهند. در حال حاضر متخصصان ..

نادیا زکالوند: روز پنج‌شنبه، مقامات بهداشت عمومی کنگو،‌ به مردم در مورد نوعی بیماری مرموز و مشابه آنفلوآنزا که در هفته‌های اخیر ده‌ها نفر را به کام مرگ فرستاده است، هشدار دادند. ژان کاسیا، رئیس مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آفریقا، به خبرنگاران گفت که طی ۴۸ ساعت آینده، اطلاعات بیشتری درباره این بیماری به دست‌شان می‌رسد و به‌سرعت مردم را در جریان گزارش‌های جدید قرار می‌دهند. در حال حاضر متخصصان در حال بررسی نتایج نمونه‌های آزمایشگاهی از افراد مبتلا هستند.

به‌گفته کاسیا، «در تشخیص‌های اولیه چنین به نظر می‌رسد که با نوعی بیماری تنفسی طرف هستیم. اما تا نتایج کامل آزمایشگاهی را نداشته باشیم نمی‌توانیم نظر قطعی درباره این بیماری بدهیم.»

او ادامه داد، «متاسفانه هنوز مسائل زیادی در مورد این بیماری ناشناخته وجود دارد و هنوز نمی‌دانیم که آیا این بیماری مسری است و در صورت پاسخ مثبت، چگونه منتقل می‌شود.»

گفته می‌شود این بیماری موجب مرگ ۶۷ تا ۱۴۳ نفر در منطقه بهداشتی پانزی در استان کوانگو واقع در جنوب غربی کنگو شده است. راجر کامبا، وزیر بهداشت کنگو، تاکنون مرگ ۷۱ نفر از جمله، ۲۷ نفر در بیمارستان‌ها و ۴۴ نفر خارج از بیمارستان‌ها را تایید کرده‌اند.

وزیر بهداشت کنگو، بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت، «در حال حاضر دولت کنگو به‌دلیل این اپیدمی، به حالت آماده‌باش درآمده است.»

از میان قربانیان بیمارستان‌ها، ۱۰ نفر به‌دلیل کمبود انتقال خون و ۱۷ نفر هم به‌دلیل مشکلات تنفسی جان باختند.

از ۱۰ تا ۲۵ نوامبر در منطقه بهداشتی پانزی، گزارش‌هایی مبنی بر ابتلای حداقل ۳۸۰ نفر به این بیماری مرموز و مرگ‌ومیرهای ناشی از آن، ارائه شده بود. همچنین تقریبا نیمی از بیماران، کودکان زیر ۵ سال بودند.

تاکنون مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آفریقا، آمار متفاوتی از مرگ‌ومیرها،‌ با ۳۷۶ مورد ابتلا و ۷۹ مرگ، ارائه داده‌اند که این اختلاف، ناشی از مشکلات موجود در نظارت و اعلام موارد ابتلا و مرگ بوده است.

بنابه گفته متخصصان همه‌گیرشناسی که در محل حضور داشته و بیماران را معاینه می‌کنند، تب، سردرد و کم‌خونی از علایم اصلی این بیماری‌اند.

منطقه بهداشتی پانزی، حدود ۷۰۰ کیلومتر از کینشاسا، پایتخت کنگو، فاصله دارد و منطقه‌ای دورافتاده و دور از دسترس است.

وزیر بهداشت کنگو به خبرنگاران گفت، «دو روز طول کشید تا متخصصان همه‌گیرشناسی به آنجا برسند و به‌دلیل کمبود ظرفیت آزمایش، نمونه‌ها باید به شهر کیک‌ویت که بیش از ۵۰۰ کیلومتر دورتر است منتقل می‌شد.»

همه‌گیری یک بیماری ناشناخته مرگبار/ هنوز هیچ‌کس اسم این بیماری را نمی‌داند

کاسیا ادامه داد، «اگرچه سیستم بهداشتی مناطق روستایی کشور ما نسبتا ضعیف است، وزارت بهداشت برای شرایط ویژه، امکانات و تجهیزات لازم را دردسترس دارد و به محض آمدن نتایج اولیه آزمایش‌ها می‌توانیم تصمیم‌گیری درستی انجام دهیم.»

منطقه پانزی از نظر بهداشتی و مالی کاملا ضعیف و منطقه‌ای «آسیب‌پذیر» است. ۴۰ درصد از ساکنان این منطقه دچار سوء‌تغذیه هستند. همچنین مردمان این منطقه دو سال پیش گرفتار شیوع تب حصبه شده بودند. درضمن اکنون سراسر کنگو هم شاهد موج بیماری آنفلوآنزای فصلی است و این بیماری جدید و مرموز هم به نگرانی‌ها دامن زده است.

کلود نیوگو، یکی از ساکنان پانزی گفت که همسر و دختر ۷ساله‌اش در اثر ابتلا به این بیماری جدید جان خود را از دست داده‌اند.

او ادامه داد، هیچ کدام از مردم پانزی نمی‌دانند علت این بیماری چیست و پس از ابتلا فقط شاهد تب‌های شدید، استفراغ و سپس مرگ مبتلایان هستند.

نیوگو گفت، مقامات فقط هشدار داده‌اند که این بیماری نوعی اپیدمی است ولی هیچ روشی برای مراقبت از مردم ارائه نداده‌اند.

مقامات محلی منطقه پانزی می‌گویند، «بیمارستان‌های محلی این منطقه به اندازه کافی تجهیزات پزشکی و دارو ندارند و به همین دلیل این بیماری هنوز شناخته نشده است. بیشتر مردم هم به‌وسیله پزشکان سنتی درمان می‌شوند. درضمن این بیماری، منطقه کاتندا را هم که نزدیک منطقه پانزی است تحت تاثیر قرار داده و افراد متعددی در آن منطقه به این بیماری مبتلا شده‌اند.

بنابه گفته سازمان جهانی بهداشت، کنگو هم‌اکنون با همه‌گیری دیگری به نام ام‌پاکس (آبله میمونی) دست‌وپنجه نرم می‌کند. این بیماری موجب ابتلای ۴۷هزار نفر شده است که از این میان هزار نفر فوت کرده‌اند و این بیماری جدید و ناشناخته شرایط را برای مردم و مقامات این کشور پیچیده‌تر از قبل کرده است.

منابع:

ctvnews
sky

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=19358

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: