به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «فاطمه محمدبیگی» رئیس فراکسیون زنان و خانواده و نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در آئین نکوداشت روز زن با عنوان «زنان پیشران دیار مینودری» که عصر روز شنبه با حضور بانوان فعال در حوزههای مختلف برگزارشد؛ اظهار کرد: بسیاری از زنان به دلیل نقش همسری و مادری باید زمان بیشتری را در منزل باشند و تناسب میزان زمان کار با حضور فیزیولوژی بانوان در کنار نقش تربیتی آنها در منزل بسیار مورد تاکید رهبر انقلاب است.
وی افزود: در دیدار اخیر با رهبر معظم انقلاب، ایشان در بیانات خود بر اهمیت الگوی سوم زن مسلمان برای تربیت نسل سالم و نسل پایدار و ایجاد جامعه قوی تاکید کردند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تربیت فرزندان مسئولیت پذیر به گونهای که ایثار و شهادت و فداکاری را از خانواده بیاموزند بهترین خروجی یک خانواده اصیل ایرانی است.
محمدبیگی یادآور شد: در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با ۸بند، چندین امتیاز قانونی برای بانوان شاغل همچون مرخصی بارداری، دورکاری، کاهش شیفت شبانه بانوان، احتساب سنوات شغلی به ازای تولد فرزندان، در نظر گرفتن مرخصی زایمان در دوران دانشجویی بانوان، افزایش امتیاز استخدام برای مادران شاغل و دانشجو در نظر گرفته شده که تا الان قانونی در این زمینه نداشتیم و با پیگیری های ما محقق شد.
وی افزود: برای دور کاری و ساعات شیردهی جهت رفاه حال مادران هم قوانینی در دست تدوین و تصویب است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بیش از ده مورد از این قانون را تعریف و تمجید کردند و فرمودند افتخارآمیز، حیاتی و لازم الاجرا، دوراندیشانه، عاقبت اندیشانه و دلسوزانه است.
محمدبیگی در مورد مبارزه با خشونت خانگی بیان کرد: این مهم به صورت ویژه در فراکسیون زنان پیگیری می شود؛ قانون حمایت از خانواده، ۷۴ماده دارد که اکثر مواد آن حمایت از زنان در برابر خشونت است.
این نماینده مجلس گفت: در مبارزه با خشونت پیشگام هستیم و در حوزه آسیب های زنان یکی از موارد مهمی که پیگیر شدیم این است زن را صرفا آسیب پذیر نبینیم؛ یکی از مشکلات ما در حوزه قانون گذاری این است که زن را به عنوان یک طفل ضعیف و ناقص، آسیب دیده، آسیب پذیر و قربانی معرفی کرده درحالی که ما زنان توانمند بسیاری داریم که می توانند دنیا را تکان دهند.
محمدبیگی یادآورشد: برای نخستین بار، اساسنامه فراکسیون زنان را در مجلس دوازدهم تنظیم کردیم که این اساسنامه قابل ارائه در جامعه بین المللی است و در آخرین جلسه فراکسیون زنان با رئیس جمهور محترم برحمایت از فعالیت های همه جانبه بانوان تاکید شد.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده در مجلس ادامه داد: در دیدار با رئیس جمهور، اساسی ترین مباحث زنان از جمله اجرای قوانین، برگزاری ستاد ملی زن و خانواده، حمایت از پست ها و مشاغل حساس زنان، لزوم رعایت ارزش های دینی و عفاف و حجاب در مسئولیت ها و استفاده از افراد در جایگاه و انتصابات صحیح را مطرح کردیم.
وی در مورد زیرساختهای بهداشتی، درمانی و آموزشی گفت: امنیت و سلامت دو رکن اساسی و جدایی ناپذیر است به همین دلیل حوزه سلامت سرلوحه کار ما قرارداد؛ اکنون ۶هزار میلیارد تومان پروژه سلامت در استان قزوین در حال اجرا است که سه برابر بودجه در اختیار استانداری قرار دارد و این بیانگر اهمیت این حوزه می باشد.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده در مجلس با اشاره به قانون عفاف و حجاب گفت: مجلس یازدهم براساس نیاز مردم به بروزرسانی قوانین عفاف و حجاب و لزوم پاسخ به نیازهای جدید در این حوزه، قانون جامعی درخصوص عفاف و حجاب را تصویب کرد.
محمدبیگی افزود: ما در تدوین قانون در واقع حق رای نداشتیم ولی به کلیات آن رای دادیم؛ وقتی این قانون نوشته و ابلاغ شده چرا ما باید خوبی های آن را نبینیم. آیا حمایت از تولیدات فرهنگی اشکال دارد، حمایت از دختران و تکریم زنان به عنوان ارباب رجوع اشکال دارد؟
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انتظار داریم در تبیین و حتی خواندن قانون عفاف و حجاب مسئولین خودشان پیش قدم شوند، ما اخیراً متوجه شدیم حتی مسئولین یک بار متن قانون را نخواندند و قضاوتها بر اساس گفتگوهای رسانه هایی بوده که از جریانات غربی نشات گرفته و این ممکن است برای کشور خطر ساز باشد.
محمدبیگی افزود: انتظار داریم مطالبه گری ها صحیح باشد. تبیین رسانه ای قوانین صورت بگیرد تا عزم جدی برای ایجاد و اداره سالم جامعه داشته باشیم.
وی تاکید کرد: باید برنامه ریزی درست برای مجریان قانون براساس چگونگی اجرا و تدوین گامهای اجرای قانون لحاظ شود؛ ممکن است نقدی بر قانون عفاف و حجاب باشد، ولی تا ۶ماه طرح ها و لوایح اصلاحی می تواند بررسی شود، اما نمیشود تا زمان اصلاح، قانون را اجرایی نکرد.
محمدبیگی تصریح کرد: نیازمند این هستیم که در قانون عفاف و حجاب یک دیدگاه منسجم و وحدت بخش داشته باشیم.
گفتنی است؛ در این جلسه بانوان فعال در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و بازرگانی دغدغه های خود را مطرح کردند.
همچنین در پایان مراسم، از بانوان فعال قزوین با اهدای گل و تقدیم کتاب «هواتو دارم» روایت زندگی شهید مدافع حرم «مرتضی عبداللهی» نوشته «محمد رسول ملاحسنی» تجلیل بعمل آمد.
۴۶