Warning: include_once(/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/framework/codestar-framework.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 68

Warning: include_once(): Failed opening '/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/framework/codestar-framework.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 68

Warning: include_once(/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/configstar/option-panel.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 69

Warning: include_once(): Failed opening '/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/configstar/option-panel.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 69

Warning: include_once(/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/lib/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 70

Warning: include_once(): Failed opening '/home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/admin/lib/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/xl-tab/index.php on line 70

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the white-label domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بهترین روش نگهداری از ماکارانی بعد از پخت؛ چند ساعت در یخچال نگهداری شود؟ – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

بهترین روش نگهداری از ماکارانی بعد از پخت؛ چند ساعت در یخچال نگهداری شود؟

به گزارش خبرآنلاین،سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. ایسنا در خبری نوشت:بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی م..

به گزارش خبرآنلاین،سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.

ایسنا در خبری نوشت:بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می‌رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده‌های مورد نظر را از منظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.

فرآورده‌هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می‌تواند موجب بروز مسمومیت غذایی با علائم اسهال و استفراغ شود. اسپور این باکتری در گرم کردن‌های مکرر غذا، زنده مانده و مجدد تکثیر می‌شود؛ لذا توصیه می‌شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.

شایان ذکر است، احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فرآورده ماکارونی خام وجود ندارد.

با توجه به اجباری بودن فرآورده ماکارونی پیشنهاد می‌شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده‌های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراورده‌های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.

همچنین توصیه می‌شود، برای اطمینان از محصولات خریداری شده، کد ده رقمی زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایند تا از اعتبار و اصالت پروانه نشان ملی استاندارد ایران اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به ادارات کل استاندارد استان مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان به نشانی http://www.inso.gov.ir اعلام شود تا اقدام لازم به عمل آید.

۲۳۳۲۱۷

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=19073

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: