Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gooya domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/safirshu/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بسیاری از مسئولان اطلاعی از قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با مفاسد ندارند – سفیر شوشتر

Notice: Undefined variable: parents_count in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/afzoneha-breadcrumbs/widgets/DynamicBreadcrumbs.php on line 656

بسیاری از مسئولان اطلاعی از قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با مفاسد ندارند

به گزارش سفیرشوشتر به نقل از تسنیم،آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب  با اشاره به ۱۰ اردیبهشت‌ماه سالروز صدور فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: صدور فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۰ منشاء تحولات برزگ در زمینه مفاسد اقتصادی شد که از جمله این تحولات، تحول در عرصه تصویب قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با مفاسد شد که یک قانون جامع است.

وی افزود: در کنار قانون‌گذاری برای ریشه‌کن کردن فساد اقتصادی باید شاخص‌های نظارت و کنترل سیستمی را هم مورد توجه قرار داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به مدیریت جامع دارد، اظهار داشت: مبارزه با مفاسد فقط امر قضایی نیست. کما اینکه قوه‌ مجریه و یا مقننه هم نمی‌تواند به تنهایی در این زمینه کار کند. به همین جهت برای مبارزه و مقابله با فساد اقتصادی نیاز به مدیریت جامع‌نگر داریم.

آیت‌الله کعبی با اشاره به اینکه باید چهار پایه اساسی را در مبارزه با مفاسد اقتصادی مورد توجه قرار دهیم، گفت: پایه اول نظارت کارآمد بر سیستم مدیریتی کشور و تمرکز جامع، مقتدرانه، هوشمندانه و مدبرانه است و شاخص دوم فعال کردن بخش خصوصی برپایه رقابت سالم و عدم انحصار دولتی است.

وی روان‌سازی خدمات عمومی را سومین پایه اساسی در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی برشمرد و ادامه داد: اگر خدمات عمومی روان و بوروکراسی اداری کم شود مبارزه با مفاسد کاهش پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه الحمدالله قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با مفاسد تصویب شده است، تصریح کرد: البته سه آئین‌نامه این قانون به تصویب رسیده و متاسفانه هنوز اجرایی نشده و برای آن هم فرهنگ‌سازی انجام نشده است. ضمن اینکه بسیاری از مسئولان اطلاعی از این قانون ندارند چه برسد به مردم.

آیت‌الله کعبی ادامه داد: در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی، نظارت قضایی باید هماهنگ‌تر عمل کند تا بدین وسیله براساس منویات رهبری یک گام به جلو برود.

وی در پایان تصریح کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید باعث شود سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی کند شود. از این‌رو در کنار مبارزه با مفاسد اقتصادی باید سیستم تشویق سرمایه‌گذاری و فعال کردن بخش خصوصی را مورد توجه قرار دهیم.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=2184

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: