اجرای ۸۰ پروژه مشارکتی خیری دراستان چهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ در نشستی که با حضور مسئولان، خیرین مدرسه‌ساز و نمایندگان آموزش و پرورش برگزار شد، مسائل و چالش‌های مربوط به کمبود فضاهای آموزشی در آموزش و پرورش ناحیه ۱ شهرکرد مورد بررسی قرار گرفت. "علیمردان مردانی" مدیر عامل انجمن خیرین مدرسه‌ساز در نشست بررسی مشکلات فضاهای آموزشی ناحیه یک شهرکرد گفت: مجمع خیرین استان با بیش از ۲۶ سال فعالیت، نقش کلیدی در تو..

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ در نشستی که با حضور مسئولان، خیرین مدرسه‌ساز و نمایندگان آموزش و پرورش برگزار شد، مسائل و چالش‌های مربوط به کمبود فضاهای آموزشی در آموزش و پرورش ناحیه ۱ شهرکرد مورد بررسی قرار گرفت.

"علیمردان مردانی" مدیر عامل انجمن خیرین مدرسه‌ساز در نشست بررسی مشکلات فضاهای آموزشی ناحیه یک شهرکرد گفت: مجمع خیرین استان با بیش از ۲۶ سال فعالیت، نقش کلیدی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی داشته‌اند و امیدواریم این تلاش‌ها در مناطق مختلف استان چهارمحال و بختیاری گسترش یابد.

وی افزود: مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان در سال ۱۳۹۵ به ثبت رسیده و تمام سازوکارهای قانونی آن تحت مجوز استانداری انجام شده است و در این مدت اقدامات موثری در راستای توسعه و تجهیز مدارس استان انجام داده است .

بحران کمبود فضای آموزشی درمنطقه منظریه

مردانی ضمن ارائه گزارشی از افدامات انجام شده برای جذب خیرین در راستای احداث مدرسه درمنطقه منظریه شهرکرد گفت : این منطقه به زودی با بحران کمبود فضای آموزشی برای دانش آموزان مواجه خواهد شد .

وی همچنین بر اهمیت گسترش فعالیت‌های کمیسون های مجمع خبرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: هشت کمیسیون فعال در این مجمع وجود دارد که از میان آن‌ها کمیسیون اقتصادی و کمیسیون اجتماعی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. مأموریت کلی این کمیسیون‌ها تدوین راه‌کارهایی برای ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی و مدرسه‌یاری است.

مردانی در پایان از تلاش‌های اعضای کمیسیون اجتماعی مجمع خیرین مدرسه‌ساز، تقدیر کرد و گفت: این کمیسیون می‌تواند نقش کلیدی در هم‌افزایی میان خیرین و مدیران آموزشی ایفا کند.

اجرای ۸۰ پروژه مشارکتی خیری دراستان چهارمحال وبختیاری

"صفرزاده " مدیر برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان نیز در این نشست گزارشی آماری از وضعیت فضاهای آموزشی استان ارائه داد و خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۸۰ پروژه مشارکتی خیّری در استان در حال اجرا یا دردست تکمیل است، اما همچنان نیازمند مشارکت گسترده‌تر خیرین در تدوین برنامه‌های جدید هستیم.

"فرهاد رئیسی" مسئول کمیسیون اجتماعی مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز دراین نشست به اهمیت تأسیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز اشاره کرد و افزود: اگر این اقدام انجام نمی‌شد، امروز با بحران‌های مختلفی در حوزه آموزش و پرورش مواجه بودیم. افرادی چون دکتر رحیم رئیسی و مرحوم فرخی، با عشق و اراده، تمام زندگی خود را وقف مدرسه‌سازی کردند و ما باید از آن‌ها الهام بگیریم.

وی افزود «در ابتدا تلاش‌های زیادی برای جذب سهمیه و تأسیس مدارس انجام شد. امروز با وجود پیشرفت‌ها، هنوز نیاز به توجه بیشتری داریم. با توجه به رشد جمعیت، ما باید به نیازهای آموزشی پاسخ دهیم و نباید در برابر کمبود مدارس بی‌تفاوت باشیم.

رییسی تأکید کرد: ما باید با همکاری و همفکری، به جذب مشارکت‌های مردمی و نهادینه کردن فرهنگ مدرسه‌سازی بپردازیم. این امر نیازمند تشکیل کارگروه‌هایی است که بتوانند پتانسیل‌های موجود را شناسایی و از آن‌ها بهره‌برداری کنند.

"حمید رضا اکبری " مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ شهرکرد نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در ناحیه ۱ شهرکرد ، ساخت مدرسه در شهرکرد منظریه را ضروری دانست و خاطر نشان کرد : با توجه به افزایش جمعیت در این شهرک نیازمند ایجاد فضای آموزشی در این منطقه هستیم .

گفتنی است: برنامه ریزی برای جذب خیرین مدرسه ساز برای ایجاد مدرسه در شهرک منظریه و همکاری رسانه ها در فضای مجازی با مجمع خیرین مدرسه به منظور جذب خیرین گرامی از مهم ترین مصوبات این نشست بود.

۴۶

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=21443

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: