اعتراض کشاورزان شوشتر به محاسبه حق بیمه پارسال با نرخ سال ۱۴۰۴

اعتراض کشاورزان شوشتر به محاسبه حق بیمه با نرخ سال ۱۴۰۴

کشاورزان شوشتر از محاسبه حق بیمه اسفند ۱۴۰۳ با نرخ سال ۱۴۰۴ توسط اداره تأمین اجتماعی انتقاد کردند. این اقدام در حالی صورت گرفته که اختلاف قابل توجهی بین نرخ‌های دو سال وجود دارد و به گفته آن‌ها، فشار مالی مضاعفی بر این قشر آسیب‌پذیر وارد کرده است.

در روزهای اخیر، کارفرمایان صنوف کشاورزی در شوشتر برای پرداخت حق بیمه اسفندماه ۱۴۰۳ کارگران خود به اداره تأمین اجتماعی مراجعه کرده‌اند، اما با محاسبه این مبلغ بر اساس نرخ‌های سال ۱۴۰۴ مواجه شده‌اند. این در حالی است که تفاوت چشمگیری بین نرخ حق بیمه در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ وجود دارد.

 

بر اساس این گزارش این اقدام بدون اطلاع‌رسانی قبلی انجام شده و موجی از نارضایتی را در میان کشاورزان منطقه ایجاد کرده است. بسیاری از آن‌ها هنوز مطالبات خود از دولت بابت فروش گندم را نیز دریافت نکرده‌اند و این مسئله فشار اقتصادی مضاعفی بر آن‌ها تحمیل کرده است.

 

کشاورزان شوشتر با اشاره به آسیب‌پذیری این قشر، خواستار رسیدگی فوری مسئولان تأمین اجتماعی و اصلاح محاسبات حق بیمه بر اساس نرخ‌های مصوب سال ۱۴۰۳ شده‌اند. تاکنون پاسخ رسمی از سوی اداره تأمین اجتماعی استان خوزستان در این رابطه منتشر نشده است.

انتظار می‌رود با پیگیری‌های نمایندگان مجلس و تشکل‌های کشاورزی، این مشکل به زودی برطرف شود تا از تشدید بحران معیشتی کشاورزان جلوگیری گردد.

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=24827

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: