Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
راههای پیشگیری از بیماری تب مالت

راههای پیشگیری از بیماری تب مالت


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/safirshu/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

کارگاه آموزشی در خصوص راههای پیشگیری از بیماری تب مالت ویژه قصابان و لبنیات فروشان درشوشتر برگزار شد.

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر ، کارگاه آموزشی راههای پیشگیری از بیماری تب مالت به روش shep modelویژه قصابان و لبنیات فروشان شهرستان به میزبانی معاونت بهداشت دانشکده و با همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان شوشتر برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس فریدون فرهادی سرپرست معاونت بهداشت دانشکده ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندکان در این جلسه گفت : توجه به بهداشت مواد غذایی و پیشگیری از بیماری ها بهتر و کم هزینه تر از درمان بیماری ها می باشد .

وی از تمامی متصدیان مواد غذایی خواست تا در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مشارکت فعال داشته باشند.

دکتراحمد علی معینی رئیس شبکه دامپزشکی شوشتر هم ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه، مهمترین علائم و نشانه های برسلوز در دام (مثل سقط جنین ، کم شدن شیر دام، ورم مفاصل و عقیم شدن دام هاو…) را عنوان کرد و اظهار داشت: بیماری تب مالت یک بیماری واگیردار عفونی است که هم در حیوان و هم در انسان ایجاد بیماری می کند .

دکتر معینی راههای پیشگیری از برسلوز در دام را واکسیناسیون به موقع ، بهسازی کردن محل نگهداری دام و ضد عفونی محل زندگی دام و. . . دانست .

مهندس علیرضا اکبری زاده مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز از همکاری روسای اتحادیه های قصابان و لبنیات فروشان بدلیل اهمیت دادن به مسائل بهداشتی تقدیر و تشکر نمود.

مسئول بهداشت محیط شهرستان رعایت دقیق مقررات بهداشتی را ضامن سلامت مواد غذایی دانست و خاطرنشان کرد: بی توجهی به این قوانین و مقررات ممکن است خسارات جبران ناپذیری به سلامت جامعه وارد کند.

امین جمشیدی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت هم در این رابطه گفت: مهمترین راههای انتقال تب مالت از دام به انسان از طریق تنفس ، خوراکی و تماس پوستی زخم با دام می باشد.

جمشیدی افزود: اگر به توصیه های بهداشتی از جمله شستشوی صحیح دست، جوشاندن مناسب شیر قبل از مصرف و یا استفاده از شیرهای پاستوریزه، استفاده از لباس کار مخصوص برای دامداران و تهیه پنیر با استفاده از شیر جوشانده شده و . . .  عمل نماییم ، احتمال ابتلا به بیماری به صفر می رسد.

در پایان این کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ و توزیع پمفلت در این خصوص برگزار شد که مسئولین مذکور به مشکلات بهداشتی مطرح شده پاسخ و قول پیگیری دادند

لینک کوتاه خبر:

https://safirshushtar.ir/?p=5551

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: