کد خبر : 7173
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 آگوست 2015 - 9:27
235 views

معدوم‌سازی ۱۰ تن سوسیس و کالباس در شوشتر

معدوم‌سازی ۱۰ تن سوسیس و کالباس در شوشتر

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ دکتر زیبا هدایتی زاده در این رابطه گفت: این مقدار مواد غذایی معدومی در بازرسی کارشناسان معاونت غذا و دارو از یکی از کارخانه های صنایع غذایی شهرستان کشف شد که پس از اخذ مجوز دستورمقام قضایی ، در محل دفن زباله

به گزارش سفیر شوشتر به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شوشتر؛ دکتر زیبا هدایتی زاده در این رابطه گفت: این مقدار مواد غذایی معدومی در بازرسی کارشناسان معاونت غذا و دارو از یکی از کارخانه های صنایع غذایی شهرستان کشف شد که پس از اخذ مجوز دستورمقام قضایی ، در محل دفن زباله شهرستان معدوم شد.

وی با اشاره به شعار روز جهانی بهداشت (ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره)افزود: با توجه به ارتباط مستقیم ایمنی مواد غذایی با سلامت شهروندان، بازرسی از کارخانجات تولید مواد غذایی با دقت و حساسیت بیشتری نسبت به گذشته صورت خواهد گرفت.

سرپرست معاونت درمان،غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: این اطمینان را به مردم شهرستان می دهیم که با بازدید های منظم و مستقیم از خطوط خط تولید مواد غذایی دغدغه آنها را برای تهیه مواد غذایی فراوری شده سالم به حداقل برسانیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

انتخاب سردبیر